Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Mandinga a obtinut puncte jenante la Eurovision

     Cel mai placut e sa vezi ca Eurovisionul e castigat de o tara a carei melodie nu a fost doar favorita competitiei ci si printre primele 3 favorite personale. E neplacut sa vezi apoi ca una din primele 3 favorite, care, de altfel, a avut o melodie cu tonus similar, n-a luat nici praful de pe toba si ma refer aici la melodia Frantei. Ce s-a intamplat in rest e lesne de inteles prin simplul fapt al votului pe ochi frumosi dar mai ales vecini cu ochii tai.

     Si astfel, in tumultul voturilor mari si numeroase care veneau pentru Suedia, am urmarit cum primim punctaje jenante, atat de jenante incat ma mir ca ne-am cocotat pe locul 12 fiind devansati chiar si de Moldova. Cele mai multe puncte sunt primite in mod nemeritat tot pe ochi frumosi de la vecinii moldoveni, din Italia si din Spania. Astfel moldovenii sunt cei care ne-au scos din rahat cu singurele 12 puncte luate de Mandinga, romanii din Spania n-au avut sms-uri si voturi din juriu decat pentru 10 puncte iar romanotalienii si romanogrecii cate 7 puncte. Singurele puncte onorabile din punctul meu de vedere, care n-au legatura cu romanii prezenti pe acolo si cu afinitatile de vecinatate geografica au fost cele cate 6 puncte primite de la Azerbaijan si Israel.

     Costi costita poate acum sa se intoarca la meltenismele de colaborari cu "mari vedete" ca Pitbull, Shaggy si mai ales cu izbitul Madonnei (daca si ala canta...credeam ca treaba lui era sa dea bine in poze). Ne-am mai si facut de ras dand comunicate de presa in care jurnalistii francezi ne intrebau chipurile unde vom organiza Eurovisionul. Pai daca n-ati fost atenti va spun eu cam cat ne iubesc francezii, cam de 2 puncte. Aia pe care toti meltenii ii pupa-n cur numindu-se francofoni si francofili, drept pentru care ei ne numesc in schimb hoti, tigani si fac haz pe posturile nationale si in show-uri de televiziune unde ne arata ca cersetori.

     Daca mai scriu si de costumele oribile facute de Dobre pentu baietii de la Mandinga, a caror detalii nu se mai vad de la 2 metri, iar imi sare in cap curva aia care se crede inteligenta c-a scris ea doua rahaturi pentru Playboy. Iti multumim Florin Dobre ca esti un designer de rahat care imbraca baieteii in colanti roz. Bine ca n-ai facut-o si pentru scena de la Baku. De altfel baietii de la Mandinga sunt imaginea unei intregi colectii ale lui Dobre intitulata, culmea, PornORgraphy, al carei promo subtitreaza intr-un mod subtilo-pedofilian "BOYS WEAR". Printre dobitocii care-l elogiaza pe Dobre pentru "talentul" lui in "masturbarea prin moda" se afla si un blog de moda masculina numit Mauvert , unde puteti vedea mirobolantele creatii pentru baieteii care poarta MUIlat pe cur.

*official eurovision scoreboard

No feedback yet
Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)