Mama nu a taiat frunza la caini

     Domnule Luhan, sunteti de o nesimtire crasa si nepermisa. Ati afirmat la B1tv ca guvernarea Boc a taiat veniturile cu 25 si 40 la suta celor care taiau frunza la caini.

     NU domnule Luhan, a taiat tuturor bugetarilor, la primarii consilii judetene etc. Mama a lucrat la consiliul judetean si la fel cu multi alti colegi si colege nu taia frunza la caini. Se muncea si se munceste si acum. Da unii muncesc din greu si sunt interesati, invata continuu si se perfectioneaza.

     Dar dumneavoastra sunteti prea nesimtit si emiteti o astfel de mizerie nepermisa in spatiul public fapt pentru care ar trebui sa va cereti scuze atat dumneavoastra cu accentul si ranjetul ala zemflemitor cat si cei responsabili de aceste taieri.

     Chit ca vreunul dintre voi crede cu adevarat ca a procedat bine sau au fost doar nemernici cu titlul de guvernanti, chit ca au fost masuri necesare, ar trebui sa va fi cerut scuze pentru ele, de principiu, scuze ca ati luat o masura prea drastica si oamenii au suferit, nu sa fiti nesimtiti si sa aruncati cu vorbe jignitoare ca ati taiat de la cei care taiau frunza la caini.

     Sa va fie rusine domnule Luhan. Ati spus ceva aproape la fel de jenant cu ceea ce a debitat Basescu acum de curand, ca el ar fi urat romanilor sa traiasca bine si noi am inteles ca ne-ar fi promis.

     Meritati sa nu mai pupati inca un mandat de europarlamentar. 

     I-am transmis acest mesaj lui Petru Luhan, care de altfel nu merita sa fie numit domn, pe ambele adrese de e-mail, nu in speranta ca mi-ar raspunde vreodata, ci ca sa-i bat obrazul ala nesimtit, obrazul care-i ranjeste jignitor de fiecare data cand se contreaza prin vreun studiou de televiziune cu cineva din PSD sau PNL. Asta s-a intamplat si in seara asta atunci cand Ecaterina Andronescu i-a batut obrazul amintindu-i de taierile de salarii care nu-i permit sa vorbeasca cu atata liniste de masurile guvernarii actuale in care arunca cu noroi. Raspunsul acestuia, precedat de ranjetul miselesc caracteristic, a fost printre altele ca ei au taiat salariile celor care taiau frunza la caini. 

     Din cauza masurii guvernului de rahat al lui Boc, mama mea a pierdut 10 000 de ron in acea perioada, bani meritati pe care nu i-a mai primit datorita taierilor pe care le-a resimtit in ultimele luni pana la iesirea la pensie nu mai spun de pierderile din pensie. Mama a muncit din greu la consiliul judetean si la fel au facut multi alti colege si colegi care si-au sacrificat nervii si timpul sa citeasca si sa inteleaga si apoi sa aplice legislatia din administratia publica in timp ce Boc statea la caldura si decreta cine taie frunza la caini. 

     Nesimtitilor. Ciuma portocalie. Sa dispareti in ghena istoriei. 

No feedback yet
Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)