Mai rezista astia pana la prezidentiale?

     Asistam la un circ atat de prost incat imi pare ca vad niste clovni beti. Beti Restart evident. USD, noua gaselnita de dat la gioale PNL-ului si-a scos capul had pe esichieru', ah abia asteptam sa pot folosi termenul asta imbecil cu spume, deci pe esichieru' politic. Asta a cauzat grav nervilor subrezi ai Crinolinei care a facut vizite din ce in ce mai dese labe1 tv si mai nou inteleg ca a plecat din tara intr-o...vizita, mic concediu, nici n-am inteles nici nu m-a interesat. M-a interesat doar vizita la niste televiziuni insalubre in care s-a lasat cu diverse concluzii nasoale relatiei lui cu Ponta. 

     In tot acest lugubru spectacol de basini, apare desigur inca un mit binecunoscut care spune "neamtu-i cel mai bun". Si ne-am trezit cu flegmaticu de Iohannis sau Johannis cum s-o fi scriind ca am si de asta o lehamite de mi se falfaie. Aparent si molcomului de Johannis i se falfaie avand niste iesiri pe la tv asa cam in sictir.  Nu mai pun la socoteala ca trage de scaunu de primar al Sibiului cu dintii si declara presei ca n-ar trebui sa ne intereseze una si alta de parca dumnealui ar fi o persoana pur privata si noi niste neica nimeni in drum fara vreun interes legitim cum exista in cazul persoanelor publice. 

     Dar nu asta era marea problema, mie mi se pare o reclama de mare angajament pentru romani faptul ca la coordonarea smurd si situatiilor de urgenta nu merge decat cu un iranian iar acum o avem p-aia cu "pai e neamt".

     Oricum printre toate problemele importante, propagandistii basinosi sau basisti, ca-i tot aia, au o singura preocupare - Antena3 si cum si-au platit ei premiile internationale. Ocazie cu care acuza practic si cele mai mari televiziuni de nivel mondial precum CNN, CBS sau Discovery ca, prin deductie logica, si ele si-ar plati premiile fiindca "e suficient ca sa te inscrii". 

     Circ. Circ si paine ca tot au scazut TVA-ul la paine, tabloul e complet. Ca tot veni vorba, ramasese ca scade pretul la toate produsele de panificatie facute din apa faina si sare. Ei pretul la covrigi a scazut fix o pula. Da' n-are cin' sa se preocupe, ca doar unu face crize, altu joaca baschet, baselu injura pe unde poate si basistii se joaca cu PMPuta-n praf. 

No feedback yet
Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)