Madonna - Revolver inca un mister

     Revolver, a doua melodie noua a Madonnei ce va fi inclusa pe albumul Celebration, ramane inca un mister. Forma finala a melodiei nu a fost inca dezvaluita in nici un fel, pe internet circuland in schimb doua versiuni demo inregistrate de RaVaughn. Intepreta a confirmat ca este vocea ei pe acest demo si nu cea a Shawnnei cum aparuse initial pe youtube si cu atat mai putin a Madonnei, in ciuda asemanarii timbrului vocal.

     Secretomania in jurul variantei finale a dus la multe speculatii, unii mai carcotasi afirmand ca de fapt melodia nici nu va fi inregistrata de Madonna. Ceea ce stim cu certitudine de pe situl oficial al Madonnei este ca Revolver apare inclusa in listingul albumului. O alta intrebare care s-a pus a fost daca va fi sau nu un featuring Lil Wayne. Dupa parerea mea, melodia nu are acelasi farmec fara Lil Wayne, dar nu se stie nimic sigur deocamdata. Daca ascultam demo-ul care include si versurile cantate de Lil Wayne si comparam cu o a treia versiune care a emanat pe torente, avem de-a face cu o alta dilema - versurile respective vor fi plasate la mijlocul melodiei sau chiar la inceput?

     Curiozitatea legata de Revolver a atins deja cote maxime, melodia fiind una care se inscrie perfect in tendintele actuale si care ar fi o mare inovatie pentru Madonna. Conform aprecierilor celor care au ascultat demo-ul, Revolver ar avea mari sanse de a se situa sus in topurile muzicale de referinta. Pana la lansarea unui snipet sau a albumului la sfarsitul lui septembrie, va trebui sa avem mare rabdare.

     Cele doua versiuni demo pot fi descarcate de aici