Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Madonna - Buenos Aires versus Bucale

     Am descarcat aseara si am urmarit integral concertul Madonnei inregistrat la Buenos Aires. Am cateva amendamente legate de clipul care tot circula pe net in care Madonna e huiduita cand vorbeste de discriminarea tiganilor si legate de afirmatia conform careia pe scena au fost adusa sa cante o trupa de tigani.

     Atat la Buenos Aires cat si in celelalte locatii, aceasta trupa a insotit-o pe Madonna, in concluzie nu e vb de tigani de la noi, nici nu stiu daca sunt chiar tigani.

     Afirmatiile ei au fost cat se poate de corecte din punct de vedere principial, pentru ca cineva care nu traieste intr-un anumit mediu nu poate sa aiba o idee despre realitatea cruda si vorbeste din ceea ce aude de la presa straina in cazul de fata. 

     Huiduiau in mod evident una sau doua persoane maxim din ceea ce se aude in clip, si care erau in imediata apropiere a celui care a filmat, deci foul play detected and busted. In al doilea rand, la finalul discursului, cand a pomenit si de homosexuali si a incheiat cu faptul ca toti sunt egali bla bla bla, nu mai huiduia nimeni, dimpotriva se vedeau si se auzeau aplauze din plin.

     Daca scena a fost identica cu cea din Madrid atunci show-ul a fost unul superb, sa le fie rusine celor care comenteaza de aiurea. Daca nu a continut unele elemente, precum cilindrele de leduri sau n-a fost la fel de mare, desi inteleg ca e aceeasi scena cu care a concertat peste tot, atunci nu putem sa ne invinovatim decat pe noi. Daca e cineva care poate sa compare o arena/stadion, cu o zona in aer liber pur si simplu, atunci are o perceptie stramba.

     S-a spus ca au fost mii de nemultumiti, eu am vazut mii de oameni care aplaudau si strigau si topaiau, concluzia o trageti si singuri. In imensul stadion de la Buenos Aires sunt convins ca au existat ceva sute de nemultumiti de faptul ca n-au putut fi cat mai aproape de scena, mi se pare si normal, cum ar putea sa incapa toata lumea lipita de marginea scenei? Detectez, deci, frustrare.

 • Dan CIULEA
  Comment from: Dan CIULEA
  09/07/09 @ 08:52:06 am

  Salut, Eu sunt de parere ca toate concertele Madonnei sunt bestiale... asa ca nu pun mare pret pe cele spuse de "cielalti" (S-a spus ca au fost mii de nemultumiti)

 • hpv
  Comment from: hpv
  09/07/09 @ 02:13:04 pm

  eu n-am fost la concert...dar din cate am auzit multi au fost dezamagiti de organizare nu de madonna ;))

 • 2 stars
  G0oDBoY
  Comment from: G0oDBoY
  09/08/09 @ 06:58:59 am

  Iar dau de Madonna.M-au inebunit astia la TV atunci cand a fost in Romania,pe orice program dadeam numai de ea se vorbea:|

 • 5 stars
  Claudiu
  Comment from: Claudiu
  09/08/09 @ 02:23:40 pm

  Frate eu nu o mai suport pe baba asta.

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)