Ma gandesc serios sa trec pe Opera

 

     Opera era de altfel browserul meu favorit acum vreo 4 ani sau mai mult. Insa Firefox se misca intr-adevar mult mai bine si lucra extraordinar de bine cu zecile de taburi pe care le deschideam eu in timp ce Opera se cam bloca. Asa ca am folosit Firefox multa vreme

 

     Insa noul Firefox imi face doar probleme:

Plugin-ul RealPlayer-ului nu functioneaza corect, imi apare buton de download din senin fara sa fie vreun clip undeva prin pagina

Daca incep sa sterg mailuri in yahoo, dupa vreo 10 12 mailuri pac un crash. "tell mozilla about the crash so they can fix it" Le-am tot spus, ii doare-n coi dupa gard.

Consuma din ce in ce mai multa memorie RAM si de cateva luni are probleme cu java script sau cu flash, in orice caz, tot din cauza tabului in care am deschis mailul imi apare de multe ori "unresponsive script"

Au pus butonul de Reload si de Home de-amboulea, din stanga le-au dus in dreapta, iar sageata care indica pozitia tabului pe care vrei sa il misti cu mousul au mutat-o de deasupra taburilor dedesubt. Cu alte cuvinte sageata se cam ascunde sub mouse dar ce conteaza, coderii pe invers sa traiasca.

Posibilitatile de skinning sunt egale fix cu zero, asta as trece-o cu vederea evident , daca n-ar fi celelalte. 

     In concluzie, cat de curand am sa experimentez din nou Opera sa vad daca exista ceva imbunatatiri si diferente notabile fata de Firefox. Nu vreau sa aud de Chrome. Ce dracu are browserul ala de ocupa peste 100MB nu pot pricepe, dar pur si simplu nu suport modul in care arata.