Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Ma gandesc serios sa trec pe Opera

 

     Opera era de altfel browserul meu favorit acum vreo 4 ani sau mai mult. Insa Firefox se misca intr-adevar mult mai bine si lucra extraordinar de bine cu zecile de taburi pe care le deschideam eu in timp ce Opera se cam bloca. Asa ca am folosit Firefox multa vreme

 

     Insa noul Firefox imi face doar probleme:

Plugin-ul RealPlayer-ului nu functioneaza corect, imi apare buton de download din senin fara sa fie vreun clip undeva prin pagina

Daca incep sa sterg mailuri in yahoo, dupa vreo 10 12 mailuri pac un crash. "tell mozilla about the crash so they can fix it" Le-am tot spus, ii doare-n coi dupa gard.

Consuma din ce in ce mai multa memorie RAM si de cateva luni are probleme cu java script sau cu flash, in orice caz, tot din cauza tabului in care am deschis mailul imi apare de multe ori "unresponsive script"

Au pus butonul de Reload si de Home de-amboulea, din stanga le-au dus in dreapta, iar sageata care indica pozitia tabului pe care vrei sa il misti cu mousul au mutat-o de deasupra taburilor dedesubt. Cu alte cuvinte sageata se cam ascunde sub mouse dar ce conteaza, coderii pe invers sa traiasca.

Posibilitatile de skinning sunt egale fix cu zero, asta as trece-o cu vederea evident , daca n-ar fi celelalte. 

     In concluzie, cat de curand am sa experimentez din nou Opera sa vad daca exista ceva imbunatatiri si diferente notabile fata de Firefox. Nu vreau sa aud de Chrome. Ce dracu are browserul ala de ocupa peste 100MB nu pot pricepe, dar pur si simplu nu suport modul in care arata.

 • Capsula de slabit
  Comment from: Capsula de slabit
  05/21/11 @ 11:36:40 am

  Si eu ma gandesc la aceasta optiune, dar mozila are mai multe suplimente. Inca nu mi-am facut o parere despre ffox 4.

 • 4 stars
  Free eBooks
  Comment from: Free eBooks
  05/21/11 @ 11:41:53 am

  am folosit opera acum ceva timp dupa care aparuse mozilla cu niste imbunatatiri f bune...dar acuma fara sa vreau,de fapt nevoit am instalat opera...ii da clasa la multe chestii

 • 5 stars
  tzutzu
  Comment from: tzutzu
  05/22/11 @ 11:09:07 pm

  Daca deschizi de obicei multe taburi, recoamand Opera. Versiunea 11 vine cu functie numita "Tab Stacking" cu care poti grupa taburile. Mi se pare foarte utila..

 • 5 stars
  Daniel Cluj
  Comment from: Daniel Cluj
  05/23/11 @ 05:11:36 pm

  Am folosit Opera pentru multa vreme insa de putin timp incerc sa fac SEO si e mult mai util Mozzila pentru asta, dar si acum Opera o consider prima dragoste.

 • Adidasi de vanzare
  Comment from: Adidasi de vanzare
  05/24/11 @ 03:50:42 pm

  Si eu eram pregatit sa trec pe Opera sau pe Chrome, caci mozila se bloca foarte des, dar de cat a aparut varianta 4.o sunt foarte multumit.

 • Marius pro Chrome
  Comment from: Marius pro Chrome
  05/25/11 @ 06:34:45 am

  Eu folosesc in paralel Firefox,Opera si Chrome, insa Google Chrome mi se pare cel mai bun dintre ele si cel mai rapid. Firefox pe locul 2, apoi...opera.Eu zic sa treci pe Google Chrome.

 • 5 stars
  Carcase Nokia
  Comment from: Carcase Nokia
  05/26/11 @ 08:49:24 am

  Stai linistit ca si Opera se inchide cand ai mai mare nevoie de ea. In plus, sunt probleme majore cu gmailul la versiunea cea mai noua, cand tii apasat pe rotita sa se duca pagina in sus sau jos. La firefox nu sunt posibilitati de skinning, la Opera nu sunt posibilitati de adaugare extensii (sau cel putin, sunt foarte patetice). Fiecare cu problemele lui. Pe vremuri parca nu erau asa multe erori.

 • 5 stars
  alina
  Comment from: alina
  05/27/11 @ 12:31:46 pm

  Mie una nu-mi place FIREFOX mi se bloca foarte des calculator din cauza lui si am trecut pe Opera :D si chiar se misca foarte bine.

 • 3 stars
  Caterina-Dana Gensinoicu
  Comment from: Caterina-Dana Gensinoicu
  06/01/11 @ 04:23:50 pm

  Opera e super, il folosesc pentru ca imi place faptul ca atunci cand dau back, pagina precedenta se incarca instantaneu.

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)