M-am mutat

     M-am mutat pe alt host drept pentru care n-am mai scris vreo doua zile. Schimbarea ns-urilor s-a petrecut azinoapte, si fiindca deocamdata am pastrat si vechiul host, se pare ca nu a existat nici downtime. Eu sper sa fie mult mai bine acum, daca Blogatu e multumit, eu de ce n-as fi? Nu stiu inca ce am sa fac cu hosting-ul celalalt, deocamdata il pastrez mai ales ca am fost destul de multumit de el. Problemele majore nu au pornit de la ei dar eu acord o seriozitate majora blogului meu si imi doresc un uptime cat mai mare posibil.

     Am avut eu un articol interesant in minte...sper sa mi-l amintesc pana revin de la serviciu. Azi e inchiderea de luna si e o mica nebuneala pentru ca trebuie sa predau mai multe fisiere de evidenta.

     Multumesc tuturor care au vizitat blogul in aceste zile, promit sa raspund cat de curand si la solicitarile de link exchange si de review-uri si bineinteles imediat ce ajung acasa voi vizita toate blogurile din blogroll sa vad ce ati mai scris. 

 • Slacker
  Comment from: Slacker
  08/01/09 @ 05:02:22 am

  Welcome back . Ma cam stresa sa vad articolul ala cu Whitney intr-una. :))

 • Inocentul
  Comment from: Inocentul
  08/02/09 @ 07:39:51 am

  Bine ai revenit, sa spunem asa. Spor la articole! :)

 • madalin
  Comment from: madalin
  08/03/09 @ 02:45:43 am

  Sper sa fi multumit :)

 • ãla
  Comment from: ãla
  08/05/09 @ 09:15:13 pm

  M-ai facut curios... Care e vechiu, si care e noul? De ce e mai bun unul ca celalalt?

 • alexander
  Comment from: alexander
  08/05/09 @ 09:30:21 pm

  cel nou e hostul pe care e si Blogatu. Deocamdata il am de o saptamana, dar viteza e buna, n-am avut nici un fel de problema. Cel vechi e cel vechi, nu vreau sa comentez pentru ca nu mi se pare corect, am fost si acolo destul de multumit. Si deocamdata nu se pune problema de vechi, inca il posed, iar domeniul e inregistrat tot la ei.

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)