Low comment rating? Baga-ti-l in cur

     Ba nene, sunt unii d-astia pe net, bloagari a-listeri le zice, care-s ei asa mai hipstarasi, mai borati, mai nascuti din sula de domn pe bancheta din spate a unui Aro.  Unii d-astia de te-nvata cum e cu limba romana da ei pocesc un cuvant in 3 feluri pe tuitar, ti-ai tuitaru-n cur sa ti-l bagi. Unii d-astia de promoveaza cum ca libertatea de exprimare e mai altfel la ei in currrrte, si care te-njura cand ii atragi atentia ca pute de prost. 

     Ei unii din hipstarasii astia isi pun pluginuri care mai de care mai sucare (cred ei si tac-su) pe blog, printre care si imbecilitatea aia de votat comentariul. Si cum nu adulmeca decat comentarii care ii pupa-n cur, pula si pe unde se mai nimereste, te trezesti tu, ca amarat, ca-ti dau unii zeci de "thumbs down" la comentariu, si-atunci "due to low comment rating", ca daca ar fi fost hipstaras pe bune traducea in pula calului pluginu cu pricina, comenturile sunt "hidden". 

     Hidden, hidden da poti sa-l vezi oricand, cu un singur click. Aici ori ca hipstarelu n-a luat in calcul evidenta faptica, ori ca e prea inglodat in propriul ego, treaba sta nasol fiindca omului ii vor sari in ochi comenturile alea "hidden" si cum omu-i o fiinta curioasa, ce sa vezi, o sa le citeasca. 

     Mie nu mi s-a intamplat, ca veti crede ori ba, ca nu mai comentez pe bloguri jegoase, dar mai arunc cate un ochi sa vad ce le-a mai bashit (sau basit) mintea unora. Logica e simpla, e daca vrei fix ca povestea fructului oprit, ca atunci cand iti zicea ma-ta sa nu sari in pat si tu tocmai asta faceai numa de-al dracu, asa si cu hipstareala asta cu low comment rating, ce sa vezi ca lumea cand vede cate un comentariu d-ala "ascuns", o sa-l citeasca sa nu crape curiozitatea-n ei. 

     Orice....intentie cremenala, cumszic, aaa....de-a atenta direct in rect la vreun ....adica daca ti sa pare ca-i scris la adresa cuiva anume, e doar pura coin...eh forget it. 

  • Laurentiu
    Comment from: Laurentiu
    04/17/13 @ 01:09:54 pm

    Nu stiu de ce am impresia ca-i cunosc :)) z... ?

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)