Logica si mizerii marca Zoso

     Zoso trebuie sa se simta tare mandru ca a fost bagat in seama de Tuciurescu si de Baselu. E in al coishpelea cer de unde aerul rarefiat i-a luat mintile.

     Basescu a fost intr-atat de ahtiat dupa reclama electorala incat a recurs la toate metodele de promovare care i-au venit in minte. Zoso n-a reusit nici o performanta cu asa zisul interviu pentru ca n-a fost nici primul si nici cel mai cunoscut blogger care i-a luat interviu presedintelui.

     Dar interviul e drog limitat. Zosolino ia inca o doza de mizerie si afirma ca ar fi "vazut" caseta cu pricina. Cu alte cuvinte, Baselu a avut atat de multa incredere intr-un neica-nimeni pentru dumnealui, incat i-a pus caseta. In urma presupusei confesari, zosolino scrie un articol in care ne "dezvaluie" ce NU e pe caseta:

     "Pentru fani, nişte precizări. Nu e cu Mircea Geoană. Nu e înregistrare video. Nu e cu Mihaela Geoană. A fost online si a dispărut. Patapievici e dobi. Cine o dă nu are decenţă."

     Pai hai sa n-o spun eu direct, sa citez pe altcineva care i-a lasat un reply la articol si il intreb si eu unde e logica. 

"paul a scris pe 10 Decembrie 2009, 10:26 pm Reply to this comment

„Nu e cu Mircea Geoană. Nu e înregistrare video. Nu e cu Mihaela Geoană. A fost online si a dispărut. Patapievici e dobi. Cine o dă nu are decenţă”.
Pai daca nimic… nu e, cum e chestia cu decenta?"

     Tot printre comentarii, am regasit o aberatie similara spuselor lui Mircea Dinescu in seara asta la Realitatea, conform careia toate mizeriile aparute in presa in ultima vreme sunt o otevizare a Romaniei. Pai filmuletul in care Baselu pocneste copilul a fost dat prima data de un ziar cu pretentii si preluat mai apoi de televiziunile de stiri, nu de OTV. Unii insa nu se simt bine daca nu bat campii cu spor 24 din 24.

     Si daca aceasta caseta nu e o mizerie si nu are nici o conotatie sexuala, unde e problema legata de decenta? Pai domnul Vali Petcu n-are coaie sa difuzeze caseta. Lucrurile astea sunt facute de jurnalisti adevarati si de ziare care isi permit tot felul de dezvaluiri, difuzari, aberatii sau relatari chit ca a doua zi sunt date in judecata. Domnul Vali Petcu nu poate da o caseta a carei difuzare ar da dovada de lipsa de decenta pentru ca lucrurile astea nu sunt de nasul lui si ar trebui sa le lase in seama celor carora le da mana. Risca zosolino sa-l dea cineva in judecata? 

     Imi spunea tot mnealui mai demult ca nu trebuie sa-si faca reclama pentru ca e deja cunoscut, ca nu trebuie sa utilizeze trucuri pentru a atrage cititorii pe blog, ca nu trebuie , deci, sa fie mizerabil pentru a i se rosti numele la Realitatea. Si atunci ce nevoie are sa declare ca el stie perfect ce e pe caseta? Ei, de amorul artei blogosferice, ce dracu ma!