Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Mai taie de labe1 da-le drecu

    La labe1 teveu s-a anuntat iar strangere de curea. Ma rog, initial se anuntau "optimizari de cheltuieli", whatever the fuck that's supposed to mean, dupa care phew, s-au calmat toti basincuristii afland ca nu se mai da afara doar ca...mai scad salariile. Salarii deja scazute data trecuta cu vreo 20% parca. 

     Pai ba, falimenta-v-as gura voastra cu limba indesata adanc in Bas, la comanda politica ati transformat un post initial generalist intr-unul de stiri ca sa aibe Basaul si clica lui de hoti unde sa latre. Ati adus ultimele scursuri sau rebuturi rejectate sau autorejectate de si de la altii si va plangeti ca n-aveti audienta si va duceti in jos. Ati sustinut un regim mafiot si jegos cu oameni care si-au batut joc de noi si acum se plang unii pe net ca Sorina Matei ar fi cauza dezastrului da' ca Sabin hOrcan si alte nulitati absolute ca Pora si Prisacariu ar fi mierea lu' dumnezeu.

     S-a inchis robinetu de la partid si acum chitaiti incercand sa va indesati limba in fundu lui Iohannis da nu prea va merge.

     Cum e nea Striblea cu salariile de labe1? Ca plecasi de la al doilea post ca audienta si-ai ajuns la ultimul. Acu' esti alaturi de colegu matale Manastire, frumos, liber si cu buzunaru mai gol. Va simtiti bine dom'le labe1 teveu unde nu puteti indrazni sa latrati ceva nasol de Basau ? L-ati avut in emisiune si vorba unui clasic in viata, nea Cristoiu isi varase adanc limba-n fundul lui iar dumneata erai ...miau miau, miau miau...Da sunteti liber domnu Striblea, ce dracu. Va garantez eu ca sunteti liber sa plecati daca va luati de cine nu trebuie. Sunteti liber sa-l suportati pe hOrcan si pe Cristoiu, sa va intersectati pe hol cu Soneria Matei pe care cu siguranta o puteti auzi de la trei etaje departare, sunteti liber sa aveti cel mai mic salariu. Da' io cam am impresia ca va si place. Adica na, pe Gadea spre exemplu nu l-as vedea niciodata labe1. Sincer cred ca nici pe Ciutacu. Da dvs v-a placut dom'le, ca altfel nu va duceati. Sa ma iertati...o fi de la..mai bine nu mai zic. 

No feedback yet
Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)