La vremuri cacacioase, beculete simandicoase

     Pe principiul "sa manance si gura lor ceva", BenElectroserv-ul neaos brailean s-a ales si anul asta cu comenzi grase din partea primariei care, pe criza, a gasit de cuviinta sa inlocuiasca ghirlandele luminoase de pe calea Calarasi cu unele si mai pretentioase, ca sa nu zica omu ca nu-i sarbatoare.

     N-am zis, doamne fereste, ca n-ar fi facut si altceva. Ba chiar a plouat cu parcari prin multe zone din cartier care erau mult asteptate de catzaveicile ciorovaitoare respectiv posesorii de aftomobile. Ca felinarul deja montat de ani buni a ramas fix in drum in cazul uneia si in cazul alteia linia noii borduri a trecut direct prin el, asta mi se pare chiar normal pe la noi...

     Oricum, inca nu cred ca au imbracat copaci de sus pana jos in luminite ca anul trecut. Dar timp e berechet.

 • Centrala termica
  Comment from: Centrala termica
  12/07/10 @ 10:11:06 am

  In vremuri de criza s-or fi gandit sa imbrace copacii doar pana la jumatate!

 • incaltaminte online
  Comment from: incaltaminte online
  12/07/10 @ 11:03:49 am

  Uneori doreste si primaria sa faca alte lucruri bune pentru cetatenii orasului si ajunge sa cheltuiasa banii pe lucruri inutile. Acum nu e momentul de a schimba ghirlande luminoase, mai bine sa faca niste donatii pe la casele de batrani si de copii din oras!

 • 5 stars
  Generator abur
  Comment from: Generator abur
  12/08/10 @ 07:28:13 am

  Daca a facut si parcari inseamna ca primarul este destul de bun, in alte orase nu prea s-a facut nimic. Pana de sarbatori cu siguranta va imbraca si copacii cu instalatii.

 • Filme Noi
  Comment from: Filme Noi
  12/10/10 @ 10:11:58 am

  la voi e bine ca va pun ghirlande la noi nu pun nimik ca cica nu au bani :((

 • 5 stars
  Tratament Herculane
  Comment from: Tratament Herculane
  12/11/10 @ 08:37:01 am

  Nu îmi place să văd beculețele din Galați. E plin tot orașul de beculețe, de parcă la câtă sărăcie este, ar mai conta pentru peisaj.

 • ceasuri de mana
  Comment from: ceasuri de mana
  12/15/10 @ 10:07:20 am

  Mi se pare risipa de bani. Chiar nu incalzesc pe nimeni acele ghirlande noi noutze. Cu acei bani se putea face ceva util pentru comuniunea orasului.

 • 5 stars
  Boilere
  Comment from: Boilere
  12/22/10 @ 04:28:41 am

  Ca bine zici, pe asa vremuri de saracie primariile investesc in tot felul de ornamente care necesita intretinere, si consuma si curent, o fi frumos insa nu e momentul pentru asa ceva acum.

 • Treninguri Originale
  Comment from: Treninguri Originale
  01/04/11 @ 09:22:58 am

  La fel au facut si in alt oras, au pus luminite in centru orasului, iar la periferie nu exista nici macar iluminat public. Seara nu mai am curajul sa cobor pana la alimentara.

 • Retete de Slabit
  Comment from: Retete de Slabit
  01/13/11 @ 01:25:19 pm

  Se pare ca nu este suficient ca au pornit beculetele la inceputul lui decembrie, dar nici nu le mai opresc, si uite asa se duc in vant niste banuti care ar putea avea intrebuintari mai practice.

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)