Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
La serviciu - Aberatii la kilogram

     Ieri a fost o zi in care parca toata lumea era decisa sa vorbeasca de aiurea, fiind si foarte convinsi de ceea ce spuneau. Adica au fost cativa care au scos niste aberatii de imi venea sa ii sugrum si pe ei si pe cei responsabili de ideile intortocheate aflate in creieru' 'mnealor.

     Vine primul si debiteaza una de m-am crucit. Vroia sa isi instaleze un router acasa. Nu am vrut sa ma duc sa i-l instalez pentru ca nu am vrut sa imi reproseze seful ca ma duc in timpul programului pentru cineva care nu mai este clientul nostru de net si in al doilea rand pentru ca routerul vine cu o carte in care se explica extrem de clar cum se procedeaza si avand in vedere ca netul il are de la RDS, totul implica un efort de vreo 5, maxim 10 minute. In consecinta daca e analfabet e problema lui. Si vine de dimineata si pomeneste ca si-a rezolvat problema ajutat de un gigel de la RDS. Se pare insa ca respectivul i-a spus ca nu merge sa puna router pe conexiunea RDS pentru ca IP-ul nu e static, ca RDS-ul nu stiu ce protocoale are si in definitiv ca nu are cum decat printr-o retea intre cele doua calculatoare, evident conditia fiind ca unul sa fie deschis pentru a avea si al doilea net. Am plecat in spate abtinandu-ma sa nu rad la auzul bazaconiei spuse deci chiar de unul de-ai lor. Il anunt cu toata lipsa de respect pe respectivul ca e complet idiot.

     Un alt incident soldat cu o debitare de bazaconii condimentate cu prostii a avut loc un pic mai tarziu. O doamna care si-a mai platit la noi facturi prin Pay Point vine sa intrebe daca ii putem face o configuratie pe Intel care sa se incadreze intr-un anumit pret. Cum in ziua respectiva nu aveam cea mai noua lista de preturi de la Asesoft, seful a incropit la repezeala un sistem asemanator care depasea, cum ma si asteptam, cu aproape 2 milioane pretul initial.

     Vine doamna respectiva, ii prezint oferta noastra, si ii explic ca sunt cele mai ieftine componente posibile din lista noastra. In primul rand mi-a replicat ca fiind pentru o institutie, respectiv o gradinita, e musai sa se incadreze in acea suma. Dezamagit incerc sa o conving ca pentru o gloata de copii ce il vor folosi pentru net si jocuri un procesor Intel e total inutil si in primul rand cu mult mai scump. Mi-o taie foarte scurt ca nu are nici un rost s-o conving sa ia AMD - "AMD iese din discutie". O intreb motivatia vehementei ei si imi spune una de era sa pic de pe scaun. Mi-a comunicat cu mare emfaza ca a urmat niste cursuri de calculatoare si ca profesorul de informatica le-a spus sa se fereasca de AMD. N-am apucat sa imi revin din soc si in timp ce incercam sa ii explic ca AMD-ul e recomandat de toti gamerii si ca e un procesor de o reala calitate, imi mai tranteste o aberatie pe care chiar nu am mai avut rabdarea s-o intreb de unde a auzit-o: in treacat asa, printre alte cuvinte imi spune ca oricum din cate i s-a spus AMD nici nu se mai fabrica....Am renuntat pentru ca deja ma confruntam cu o persoana care imi repeta prostiile si ineptiile altora si care era convinsa de ceea ce sustine asa ca am lasat-o in plata domnului.

     Ca sa fie si una gogonata, Carmen imi spune ca intr-una din facturile unei alte societati pe care o contabilizeaza a intalnit o marca de tigari de nu ii vine sa creada cum se numeste. Intr-adevar pe factura scria Vogue Arome Jardin sous la neige. Mda....clar.... :)) Oricum mi-am spus ca dupa aberatiile incomensurabile debitate de cei doi amintiti mai sus, daca mai vine cineva si mai spune vreo prostie chiar ii spun de la obraz sa se mai informeze. Auzi ce tampenie a putut sa spuna, ca AMD nu se mai fabrica.....

No feedback yet
Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)