Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
La multi ani Romaniei !

Am petrecut acum un an cateva ore intregi intr-un personal catre Cluj. Mai precis mai bine de 12 ore. Nu castigam nimic stand 3 ore in Bucuresti ca sa castig doar 4 ore din intreaga calatorie. Dimpotriva, pierdeam niste bani si timpul intr-o gara mizera.

Nu am regretat nici un moment calatoria indelungata si am fost absolut uimit de pieisajele pe care tara asta poate sa le ofere. Intrand in zonele deluroase si muntoase am vazut pe fereastra trenului niste minunatii....dealuri peticite in diverse culori de toamna, brazii printre care se teseau nori, de fapt o ceata deasa din cate am aflat, o magura. Pareau niste nori si am vrut sa urc acolo, ma gandeam cum ar fi sa respir acolo sus. Imi imaginam cum ar fi sa stau printre nori...

Am calatorit in ultimul vagon. Pe fereastra aflata in coada trenului am urmarit minute intregi serpuirea sinelor flancate de copacii aramii. Tunelul prin care am trecut, fanetele, casele de tara, oile manate de cate un cioban, toate m-au fermecat. Mi-am dorit la un moment dat sa ma arunc din tren si sa nu mai plec din zonele acelea.

Am urat in acele momente orasele cu tot ce inseamna ele. Mi-am dat seama ca tara asta e frumoasa, e inca minunata si noi suntem cei care o distrugem, cu nepasarea noastra, cu orasele noastre in care nici copacii nu isi mai gasesc locul, cu gunoaiele noastre....

Urez La multi ani Romaniei, acelei Romanii cu dealurile, muntii si campiile ei, Romaniei care nu inseamna romanii, urez La multi ani Romaniei de mult pierdute in idealurile de la 1918. Romanilor nu le urez decat mai multa minte si sa iubeasca Romania asa cum ea merita!

La multi ani Romania mea! 

No feedback yet
Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)