Jigodii. Jigodii peste tot

     Ma uit in ultima luna la tot ce se petrece in politica si incerc sa gasesc o speranta in mai bine chit ca nici Pontulica nici Crinulet nu imi merg pe deplin la inima. Dar uite ca in ciuda faptului de-a-mi fi antipatici, nu mi-s mai antipatici decat alte jigodii. Nici pe departe. Ah si prostia, doamne prostia e si ea peste tot. Parca a mustit in ei la caldura si curge acum prin toti porii mirosind fetid.

     Ma surprind teribil internautii, chit ca-s aceiasi blogeri infecti care i-au despicat de mult bucile lui Base si ling cacat zilnic, chit ca-s diversii postaci sau fiinte unineuronale care curvasaresc prin comentarii de-ti vine sa iei un baros sa le eliberezi neuronul care li se chinuie. O sumedenie de oameni tineri, de la care te-ai astepta sa rationeze, sa vada ce se intampla, sa isi destupe urechile si sa detecteze rapid impostura jenanta si mincinoasa in care se scalda pedeleii asa cum nici unii nu s-au mai scaldat vreodata, ei bine toti astia par sa-l sustina si cu mai mare fervoare pe reprezentantul suprem al jigodismului si mai ales inculturii si mahalagismului politic.

     E drept ce spunea cineva, ca antropologii ar trebui sa studieze efectul incredibil de prostire eficienta pe care pedeleii dar mai ales Baselu il au asupra unei mari mase de oameni. E incredibil sa vezi ce memorie scurta avem si mai ales ce memorie scurta pretind ca au ei, in momentul in care, dupa ce ani de zile au schimbat sistematic legi si regulamente in favoarea lor, vin si acuza usl-istii cu o violenta de caini turbati ca ar face acelasi lucru, desi nu incearca nimeni altcineva in momentul asta decat sa ne scape de cei care ne-au pus gheara in gat cu constitutia in mana.

     Ce poate unii nu vad sau refuza sa vada e ca jigodismul, ura fata de multi dintre noi, nepasarea, zemflemismul, mistocareala, impertinenta si falsa intelectualitate li se revarsa prin pori. O adunatura mai sluta decat la pedelei n-am vazut in poitica, si oricine se uita cu adevarat la ei vede slutenia fizica generata de tonele de rautate care le mustesc in mate. Zegrean e la fel de slut si cu privirea imprastiata ca si Baselu, a carui idealuri le impartaseste, moaca Robertei mustea cu fiecare atac mahalagistic de o expresie tampa si retarda, Preda care fusese invitat in emisiunea lui Gadea strangea absolut vizibil nervos din falci in mod continuu iar de fiecare data cand deschide gura pare sa scuipe venin cu ochii aia de margica si buzele subtiri si rautacioase, cu mutra de om violent si cu nervii la pamant, Boureanu cred ca nu s-a vazut in oglinda ca atunci cand argumenteaza isi deschide falcile larg, isi incrunta toata fruntea si se uita pe sub sprancene intr-o mimica barbara si agresiva care il desfigureaza monstruos si lista poate continua cu uratania de Macovei care pare sa fie o ucigasa in serie. Sunt urati de oameni, sunt urati pentru ca ne urasc dar ce-i drept e ca multi dintre noi sunt de-a dreptul masochisti.

     Iar Ponta a reusit sa ce? Sa cedeze teren in fata aceluiasi gen de slutit de ura interioara, Barosso, care chiar ne spune ce sa facem, iar conducatorii nostii se gudura pe langa el ca niste catei infometati dupa un os.

     Mi-e scarba si jena de o mare parte din poporul asta masochist, imbecil, incapabil sa se exprime, incapabil sa distinga intre bine si rau. Mi-e scarba.