Iulia Albu se zgarie pe ochi

     Spaima gainilor si a vedetelor, Iulia Albu, se zgarie pe ochi probabil la ora asta fiindca a fost lasata fara obiectul muncii. Cum sa ai asa tupeu sa te casatoresti in secret fara sa-i dai Iuliei sansa sa-ti faca rochia praf, pantofii tandari si coafura de cacao? Rusinica doamna Andreea Marin. 

     Pe modelul "ba pe-a ma-tii", Andreea Marin s-a casatorit in secret cu amorezul ei mai tanar, acesta din urma fiind cel care continua trendi flendi-ul anunturilor intimitatilor pe feisbuc. In acest fel, papalaptii si jurnalipsele n-au mai avut ce cacat manca si au fost pusi in fata faptului implinit. Pe de-o parte mi se pare jenant sa fii nevoit in ziua de azi, ca vip, sa te casatoresti pe sest doar ca sa ai un pic de liniste. Pe de alta parte ma bucur ca in felul asta li se da peste nas pazitorilor de boschete care nu pierd nici o ocazie sa-i vada divei pana si "patrunjelul" dintre dinti.

     In alta ordine de idei, azi aflu ca numele turcaletelui se pronunta "tunceai". Doamne, mare ti-e gradina lingvistica... Si vorbind de gradina cu prosti, s-a trezit unu de la evz, sau una ca aia scriu pe incognito sa nu-i scuipe lumea pe strada, ca Tuncay ar semana "leit" cu Banica. O da, ar vrea imitatoru lu Elvis sa semene macar cat scama sub unghie cu Tuncay.