Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Ipocrizie si prostie marca TVR

     Naratorii Eurovision de la TVR de anul asta au fost fara doar si poate EXECRABILI. Niste voci ametite si bolunde, impiedicati in limba, cu niste comentarii absolut infecte de genul "cutarica explica acum nush ce" "cutarica spune acelasi lucru in franceza". In loc sa mai si traduca pe alocuri, acesti bazbuzuci au facut tot felul de aprecieri nelalocul lor, nefiind macar in stare sa fie coerenti si fluizi in exprimare.

     In seara finalei, atunci cand erau prezentate voturile, domnisoara naratoare in mod special incerca sa faca previziuni cu privire la cele 12 puncte, si de multe ori avand dreptate, punand apasat in evidenta ca multe tari isi voteaza cu precadere vecinii. Ba chiar au izbucnit intr-un ras talamb amandoi de vreo cateva ori. Insa atunci cand italienii ne-au acordat cele 12 puncte, am zis multumesc, ba chiar si in italiana. Astea nu sunt lucruri de comentat live. Poate la un talk show ar mai merge. 

     Malvina, cea care a prezentat voturile romaniei, a fost denumita inodora insipida anosta si cu o engleza de Dambovita de catre cineva care a postat un comentariu pe situl oficial eurovision tvr. In afara de asta, TVR-ul si-a luat o groaza de palme si suturi in fund de la aproape toti comentatorii care i-au facut comunisti si nesimtiti, denumind "show-ul" romanilor de la eurovision penibil si anost. Nici proiectille noastre de pe ecranul de leduri din spate n-au scapat, fiind denumite de cineva "screensaver de windows"

     NU mi-a fost dat sa vad in nici un an asemenea organizare proasta ca in 2011 iar cel care a ales naratorii ar trebui sa-si dea demisia urgent.

 • 5 stars
  bucur
  Comment from: bucur
  05/16/11 @ 07:23:28 am

  fiind televifiunea publica cred ca se astepta la mai mult la capitolul organizare,dar uneori se mai gafeaza :))

 • articole copii
  Comment from: articole copii
  05/16/11 @ 08:49:07 am

  Cine stie de unde i-a cules, oameni care nu au facut scoala!

 • Manusi piele
  Comment from: Manusi piele
  05/17/11 @ 02:48:30 am

  Foarte adevarat. Ma cuprindea rusinea, uitandu-ma la ei cum cadeau in penibil. Bine ca nu trebuie sa organizam noi un astfel de concurs, caci cu siguranta ne-am face de ras in intreaga Europa.

 • seifuri
  Comment from: seifuri
  05/17/11 @ 09:43:27 am

  Mi-ar fi rusine ca, prezentator, sa nu-mi dau demisia!

 • Jucarii copii
  Comment from: Jucarii copii
  05/18/11 @ 04:13:39 am

  La "TVR-abonament" exist un personal mediocru. Naratorii si comentatorii sportivi sunt jalnici. Sunt slab documentati si isi dau cu parerea, in loc sa fie echilibrati si echidistanti.

 • Pantaloni online
  Comment from: Pantaloni online
  05/25/11 @ 01:52:12 pm

  Mediocritate acuta in randul personalului TVr. toti, cei mai luminati au plecat la diverse televiziuni. Eu ma uit la TVR, doar la emisiunile sportive, dar comentariul este jalnic.

 • 3 stars
  Silviana Tomcescu
  Comment from: Silviana Tomcescu
  07/02/11 @ 01:51:29 pm

  Din pacate, Eurovisionul de anul acesta a fost cam slabut. Cat priveste comentatorii, mie mereu mi s-au parut un pic penibili si pe langa.

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)