Mare ti-e gradina ta Iohannis si multe gaini iti sar gardul

     Am trait s-o vad si pe-asta. Niste debili mintal au aruncat niste gaini peste gardul sediului ACL avand la gat banderole pe care scria "Eu sunt Iohannis si mi-e frica de dezbateri". Pe langa gestul cretin, si mai mizerabil a fost ca printre gaini se aflau si unele deja moarte. Fricosii din ACL au inceput sa abereze ca-i o amenintare cu moartea. Hai sa n-o dam in isterie dintr-un gest mizerabil si-atat. Nu demonstrati decat ca sunteti si mai fricosi. 

     Pe de alta parte nu m-am putut abtine sa nu ma intreb daca pana la urma nu e un gest facut tocmai de unii membri ai PDL. Cei care n-au alzheimer de campanie isi amintesc poate cat de mizerabili pot fi unii din PDL.

     A spune ca alegatorii lui Ponta sunt mizerabili fiindca unul sau cativa mizerabili au trantit gainile alea in curtea ACL e iar o dovada de prostie. Ce-o fi in capul unora, ca toti alegatorii lui Ponta au pus gaina de la gaina si au facut de-un protest? 

     Ma gandesc insa ce-ar fi daca am avea si noi protestele extreme care apar in strainatate. Femei in sanii goi, urinat pe garduri si monumente, legat cu lanturi de gardurile institutiilor sau mai rau, fiindca stim bine ce grozavii s-au petrecut pe la unele summituri europene. Dar daca cineva si-ar arunca cu pantoful in Basescu la o conferinta de presa cum a patit Bush? Scuzati-ma departe de a fi postac si aparator al unui asemenea gest cum un mare mizerabil m-a acuzat, povestea asta cu gainile chiar e praf pe drum spre deosebire de altele de prin afara. 

     Oricum in seara asta urmeaza totusi dezbaterea a doua din ciclul celor patru, la Realitatea. La care din cate am vazut conu Iohannis n-are stres sa vina. Ponta vine la Realitatea. Iohannis ce face? Sau s-a speriat prea tare de gainile cu mesaj? Gainile sunt pana la urma un mesaj sugestiv pentru ce-a facut Iohannis la dezbaterea de luni planificata la Romania TV. S-a ascuns dupa fustele Realitatea. La propriu, ca pe langa Rares Bogdan, cei de la Realitatea au avut nevoie de nu mai putin de 4 femei sa-l "interogheze" pe Iohannis. Daca azi la dezbaterea de la realitatea, Iohannis iar nu vine, dati-i un porc data viitoare, nu gaini.