Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Io beau suc sau guma???

     Eu sunt un mare fan Coca Cola pe considerentul ca aceasta bautura chiar contine zahar. Oricum gustul e cel care m-a facut sa fiu fanul acestei bauturi.

     Da omu' se mai plictiseste. Si in ideea sa iau si eu un suc mai natural, ma rog, nu nectar, dar ceva cat de cat mai bun, ma pune soarta sa iau Giusto. E un suc neacidulat care se lauda ca are intr-adevar si ceva suc de fructe. Si din cauza gustului mai ciudatel, ca n-am mai baut de mult suc neacidulat, ma uit pe eticheta. Si ma bufneste frate un ras de sa scuip sucul pe care tocmai ma pregateam sa-l inghit.

     Pe eticheta buclucasa scrie printre ingrediente, la stabilizatori: guma de acacia, guma de carruba, guma de ester, guma de xantan. Uitandu-ma cu ochii cat cepele la gumiloasele alea, imi dau seama ca sucul in sine are gust de guma Turbo. Sesizasem eu de la inceput aroma dar nu mai stiam cu ce seamana. Si mi-am pus bineinteles intrebarea: pai bine ma, io beau suc sau guma??

     P.S. Mai scrie pe eticheta: suc natural de X, minim 5%. Mda, si maxim 5.1%, probabil :))

 • Crok
  Comment from: Crok
  03/20/09 @ 02:47:11 pm

  Giusto si mie imi place, dar nu toate sortimentele . Nestea rullez :)) sau fontea

 • alexander
  Comment from: alexander
  03/20/09 @ 02:53:23 pm

  Am si uitat, nu toate variantele dau impresia de guma Turbo. Cele mai apropiate sunt Giusto cu piersici si portocale si cu pere. Oricum, inafara de guma de ester care nu stiu ce e cu ea, restul sunt niste plante sau arbori (acacia). Pe mine m-a surprins insa faptul ca a fost nevoie de toate cele 4 sortimente sa stabilizeze bautura asta. In caz contrar ce? Se destabiliza si exploda? ca nu pricep...

 • Myhay
  Comment from: Myhay
  03/20/09 @ 03:22:39 pm

  Foarte bine pusa intrebarea ,s-ar putea sa ajungem sa mestecam sucul din cauza la atatea gume adaugate :))

 • Alinush
  Comment from: Alinush
  03/20/09 @ 04:41:35 pm

  Da, foarte tare, si eu sunt fan Coca Cola, desi nu-mi dau seama de ce. De exemplu, acum ma chinui de vreo 3 ore sa beau o sticla de Cappy Tempo si nu intra. Daca era Cola, deja era goala.

 • Skykery
  Comment from: Skykery
  03/21/09 @ 03:14:56 pm

  E adevarat ca, Cola e mai buna,e ff buna,nush ce or pune astia in ea,ca or fi chimicale ca or fi alte prosti,nu ma intereseaza,conteaza ca e buna Dar capy si celelalte nu prea au rost,ai baut vreodata capy sau alt suc fara acid sa vezi ce durere de gat te poate lua de la toate tampeniile din ea?

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)