Invitatii se revolta

     Invitatii emisiunilor si talk-show-urilor politice sau mondene se revolta in ultima vreme.

     Unul dintre invitatii unei emisiuni de pranz ale Antenei 3 de saptamana trecuta unde se vorbea intr-una de Bercea Mondial, i-a replicat de la obraz prezentatoarei ca ar fi trebuit sa se faca o emisiune privind vizita lui Ciolos si problemele legate de agricultura.

     In aproape la fel de senzationesca emisiune a lui Madalin Ionescu, nepoata lui Ceausescu a replicat intr-un mod taios ca subiectul e derizoriu si nu stie ce s-ar face presa daca n-ar mai divorta nimeni si asta desigur cu referire la scandalul necontenit al Columbenilor. Ba chiar a spus si un banc legat de vedetele rasarite peste noapte.

     La o alta emisiune in care se discuta acelasi subiect interminabil cu divortul Monicai si al lui Iri, Monica Tatoiu a fost si mai revoltata spunand ca altceva nu se mai discuta si ca mai bine ne-am preocupa de copii fara casa care haladuiesc pe strazile Bucurestiului decat de locul unde va sta fetita lui Irinel.

     Dar revenind la bancul nepoatei lui Ceausescu, o sa incerc s-o citez cat mai exact pe doamna Moraru fiindca are mare dreptate.

" Un englez, un chinez si un roman merg la un targ de inventii. Englezul vine cu o bucata de material si spune: Iata, acesta e un material cu totul special, cu un gest il transform intr-un costum, nu-mi mai place costumul? il transform la loc si fac altul si tot asa. Chinezul apare cu o bucata de metal si spune: Apas aici, bucata se transforma intr-o masina, cand nu-mi mai place masina se face iarasi metal si o iau de la capat. Romanul vine si el si declara: Aici am un mare rahat, cand vreau eu il transform intr-o vedeta. Nu-mi mai place vedeta? O transform iar intr-un mare rahat."