In sfarsit ma injura cineva!

     Domle' aveam si eu o mare nemultumire! Chiar asa sa nu ma injure nimeni? De aproape un an de zile sa nu primesc si eu una spusa cu foc si patima :)) Eee pai nu se putea sa ramana situatia asa, si iata ca am primit si eu una de toata frumusetea.

     Individul in cauza nu a gasit altceva mai bun de facut decat sa lase acest comentariu cu limbaj suburban, dandu-se drept Perfu. Nu s-a semnat "Anonim", nu a avut tupeul sa se recomande, nici macar nu a catadicsit sa dea un nickname la plesneala. Ce-o fi crezut? Ca o sa o iau de buna si o sa ma cert cu Perfu? Am in schimb o banuiala. Tot ce-i posibil sa fie unul dintre cei care au comentat pe blogul lui Perfu in timpul ciondanelii mele cu zoso, bagandu-se ca musca in lapte. Iata si comentariul, asa cum l-am primit sub forma de notificare in mail:

Blog: Blog
Post: Braila in pana sub nameti
Author: Perfu (IP: 188.24.20.86, 188.24.20.86)
Email: perfucs@yahoo.com
Url: http://perfu.lanebuni.eu
Comment: http://www.adrian-alexander.com/blog1.php/braila-in-pana sub-nameti#c1453
Sugi pula jigodie penala... mancami-ai pula de fatalau ambulant ce esti. nespalatulee
 

     Atat timp cat nu stiu cine e si care e problema lui, injuraturile de genul asta nu au nici un efect si chiar ma distreaza. Spune omule ce-ai pe suflet, spune-mi ce te deranjeaza, hai sa discutam, hai sa ne certam. Dar daca o trantesti asa ca mucii in fasole, eu ce sa inteleg din asta?