Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Idioti pe mess "Marutza"

     Exista niste specimene cretine care poseda conturi de yahoo si care n-au altceva mai bun de facut decat sa se poarte ca niste imbecili. De multe ori ma trezesc ca imi da add unu sau una si il/o intreb ce vrea si de unde are ID-ul meu. Mi se raspunde mai mereu ca eu am dat add si apoi curg niste bolboroseli care ar trebui sa ma faca pe mine sa inteleg ca e vorba de un smecher ca la final conversatia sa se incheie cu "hai pa" si alte asemenea.

     Acum o luna, am cules si eu ID-ul unuia de pe un blog..cred, sau naiba stie de unde, pe care cred ca vroiam sa il intreb daca e Marutza sau de ce si-a pus IDul asta. Acu naiba mai stie ce vroiam sau ce mi-a venit mie la momentul ala, cert e ca nebunul a dat accept ieri ( dupa atata timp ca si uitasem ce si cum ) si a inceput sa ma ia la intrebari, in fine, a urmat o conversatie in care s-a spart in figuri si in injuraturi de parca era mare scula pe bascula. Evident ca la final idiotul m-a luat iar cu "hai pa" si mi-a trantit un ignore de m-a durut pe mine fix acolo unde il invit sa ma pupe cu limbajul lui cu tot. Iata si capodopera:

     Hm, stai asa ca de fapt l-am luat eu cu "hai pa:))  Dreq

 

 • alex
  Comment from: alex
  03/11/09 @ 02:58:16 pm

  in cazul asta, ala se poate numi om? nee... nu cred. e ceva experiment nereusit :). eu nu mai pot da ignore la cati idioti ca si acesta mi-au dat add. toate cele bune, alex

 • Crok
  Comment from: Crok
  03/11/09 @ 03:42:25 pm

  ratati la drumu mare!

 • Crok
  Comment from: Crok
  03/12/09 @ 04:08:16 am

  @ alex si eu am aproape lista plina de ignore 8-| ca ii sterg din lista uneori si cand dau mass .. pac report as spam :D

 • Marius - DPM
  Comment from: Marius - DPM
  03/16/09 @ 09:44:06 am

  Discutia ca discutie, dar ce skin de messenger ai :))

 • alexander
  Comment from: alexander
  03/16/09 @ 03:24:40 pm

  mda , urasc rozul ala da nu mai stiu daca e de la skinul cu stele sau de la o panarama instalata anterior, ceva care a schimbat emoticonul ala mare care apare la login. o sa vad daca pot scapa de el, mai am unu misto pe verde dar mie partea cu stelele mi-a placut ;))

 • Myhay.ro
  Comment from: Myhay.ro
  03/17/09 @ 03:03:42 pm

  Idiotii se inmultesc ..prosti sunt din ce in ce mai multi :-??

 • Skykery
  Comment from: Skykery
  03/22/09 @ 02:03:40 am

  traiasca prostia..stiu si eu multi cretini care fac acest lucru...nush ce vor sa dovedeasca... Dar s-a inventat marele si frumosul buton numit IGNORE :D

 • dragos
  Comment from: dragos
  05/17/09 @ 08:49:23 pm

  nu ma da ele nu vor sa dea ignor pur si simplu.ele cred ca daca te si injura si iti spun tu suferi si incepi sa plangi sau ceva:))de unde ai idiul meu?!!parca zici ca te-a vazut in masina ei=))

 • 5 stars
  Mihai
  Comment from: Mihai
  03/08/10 @ 06:19:26 pm

  hahahaha

 • 5 stars
  Cristi
  Comment from: Cristi
  11/11/10 @ 07:12:55 am

  Dar ce faci cand iti da add cineva, il/o intrebi de unde are id-ul si ti se raspunde ca de pe internet dar nu mai stie de unde..de parca l-ar fi luat de fapt mai de de mult dar nu a dat add si si-a adus aminte sa dea add (a tinut minte id-ul) dar nu mai stie de unde..

 • 5 stars
  roxi
  Comment from: roxi
  04/01/11 @ 09:57:50 am

  Sunt o gramada de prostii si copii de 12 ,13 ani isi fac id-uri de vedete,ba vorbesc aiurea ce sa le facem asa fac si eu cand imi da cineva add il iau cu "de unde ai idu meu" si primesc fel de fel de raspunsuri si ignore scrie pe ei m-am saturat de prostii de astia.

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)