Iar e viscol

     Ninge, viscoleste, se aduna zapada pe trotuare iar, se consuma energie mergand mai abitir ca pe bicicleta de fitness, vor aparea si cacatii pe trotuar cat de curand, primaria sta si doarme. Am auzit si eu un zvon conform caruia au fost platite anul acesta in jur de 13 miliarde pentru deszapezire la noi si culmea e ca nu s-a facut mare lucru.

     Acum se doarme iarasi pe rupte. Un fost consilier al fostului primar Cibu se razboieste cu acesta prin intermediul unor "dezvaluiri" pe blogul personal. In urma acestora, Cibu l-ar fi amenintat pe fata ca o s-o pateasca. Simionescu, actualul primar, nu se stie cu ce anume se preocupa, cert este ca incepem sa ne plictisim in asteptarea rezolvarii unor probleme ale urbei cum se spune. Nu-i nimic. Daca el nu ne vrea, nici noi nu-l mai vrem.

     Lucrurile la serviciu merg foarte prost, se mai intampla si tot felul de neajunsuri. Saptamana trecuta li s-a furat baietilor scara de pe masina. Ieri, alt coleg a busit alta masina din cauza unuia care i-a luat fata sau ce a facut si asta s-a speriat si a facut-o lata. Colega a lipsit o vreme si va mai lipsi iar eu ii tin locul. In ritmul asta, mai bine de o saptamana nu s-a mai deschis al doilea punct de lucru iar seful e nemultumit si cauta sa-l inchida si sa ma puna pe liber. E o perspectiva de toata minunatia, n-am ce zice, dar asta e. Cand pur si simplu ti se spune ca nu mai e nevoie de tine e cam dificil de digerat. Nici vina mea nu este ca sunt niste ani de criza si lumea nu cumpara de la mine nici macar un mouse. Nici la magazinul principal nu stau lucrurile mai bine. Depozitul de calculatoare din Braila a ramas si el in doi oameni, UltraPro e si el de mult in piuneze iar cei rasariti in locul lor nu cred ca stau prea bine. 

     Criza ii atinge si pe traducatori din cate se pare. Ieri am vazut ceremonia de semnare a contractului pentru autostrada asta noua in parteneriat public privat. A fost jenant sa ascult cum doua firoscoase se chinuiau sa traduca niste banalitati pe care probabil ca le-a inteles oricum toata lumea. Berceanu a si facut o remarca acida pe chestia asta si chiar avea dreptate. 

     O sa ne descurcam noi cumva, ca doar n-om fi atat de prosti. Daca tarile vest europene se spune ca deja incep sa iasa din perioada critica, poate ca nici noi nu mai avem mult de asteptat. Pana atunci, ne luptam inca putin cu zapada asta.

 

 • 5 stars
  Crok
  Comment from: Crok
  01/19/10 @ 09:35:50 am

  Si eu turbe cu vremea asta.Doar ce se uscase afara si era bine pe strazi,si acu iar sunt pline si traficul e ca dracu! ~X(

 • bogdan
  Comment from: bogdan
  01/20/10 @ 10:20:18 am

  La noi in Bucovina e ca intr-un basm. Mie imi place la nebunie, zapada, frig, scartait de ghete. Asta e iarna adevarata. La voi nu se cheama iarna ci dezastru pentru ca zilnic va stresati. Veniti in Bucovina si relaxativa. Nu tu aglomeratie, nu tu injuraturi....

 • Claudiu
  Comment from: Claudiu
  01/20/10 @ 12:31:42 pm

  E foarte misto vremea asta In pauze pe la scoala mai prind pe unu, il capacesc, il bag cu capu in zapada, etc. :)

 • 5 stars
  Perfu
  Comment from: Perfu
  01/20/10 @ 10:50:37 pm

  Ziceau astia pe CNN acuma , ca vremea la noi va fii si mai rece de maine :(

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)