I DOfollow

     Do you, Adrian-Alexander, take your commentators to be your lawfull hooked friends, to approve and to hold until blog-death do you part??
     I DOfollow!

     Pentru cei care comenteaza, dofollow inseamna ca Google le indexeaza linkul aflat in comentariu. Oricum ideea de baza e ca se pune mare pret pe asta. Fiindca platforma mea nu are o setare generala dofollow, vreau doar sa imi asigur cititorii si comentatorii ca dau dofollow manual la FIECARE comentariu. Mi-as dori sa pot insera si un plugin CommentLuv pentru a va afisa posturile recente de pe blogurile voastre dar acest lucru inca nu e posibil din cauza inexitentei unui plugin compatibil b2evo. Recomand insa inscrierea tuturor celorlalti pe acest site fiind o modalitate mult mai buna de promovare.

     Le multumesc tuturor din Blogroll pentru sprijinul acordat, si ii asigur ca le citesc articolele si ii sustin prin comentarii, si le multumesc si pentru comentariile lor. Suntem o comunitate puternica prin ideile noastre si prin colaborarile dintre noi, si sper sa ne dezvoltam cat mai mult pe viitor.