Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Greseala epocala!

     Nu conteaza ca tin evidenta la zeci de milioane, nu conteaza ca am tinut registre de casa si NIR-uri flawless, nu conteaza ca nu mi-a disparut niciodata nici un banut din casa, nu conteaza ca m-am descurcat in destule situatii dificile, nu mai conteaza ca montez calculatoare fara cusur si fara sa manevrez componentele cu lopata, de fapt conteaza ca nu s-au copiat doua randuri dintr-un fisier de evidenta intr-unul de pontaj, fapt care s-a soldat cu urlaturi la propriu si trantit usa de aproape s-a stricat mecanismul ala de inchidere automata.

     Pe aceasta cale, desi ii apreciez pentru Java, tin sa le transmit celor de la Sun Microsistems, ca ma cac in Open Office-ul lor

     Daca nu intelegeti de ce nu s-au copiat acele randuri, eu nici atat nu pricep, in conditiile in care selectez intotdeauna si randurile goale de dedesubt ca sa ma asigur. Ceea ce inteleg e ca scriu pe o tastatura in care seful meu a batut cu pumnul si a trantit-o de masa, fapt pentru care acum abia apas unele taste, deci nu se pune problema sa scriu rapid.

     Apoi, poate nu stiti ce calculator am la dispozitie: AMD Duron la 945Mhz, un hard de 40 care e vechi si face un bazait numai pentru ca se invarte (plus caraiturile specifice acestor jafuri)  si o placa de baza ECS care ma freaca la cap ca nu are niste drivere - VIA bus master IDE drives. Dupa ce 3 zile m-am chinuit sa gasesc driverul video ca vedeam in 600 cu 400, pe astea nu am reusit sa le localizez, am incercat cu peste 10 variante, si nimic. 

     Ca sa va faceti o idee - un fisier tabel tip Xcell se deschide in 1 - 2 minute, mutatul dintr-o casuta in alta cu sagetile are un delay semnificativ, pana si inchiderea unei ferestre e un chin....In aceste conditii eu numai comentez nimic.

     Simona, ai legatura....

photo source

 

 • 5 stars
  Crok
  Comment from: Crok
  05/07/09 @ 07:32:19 am

  abia se taraste sa mearga cred :)))

 • 4 stars
  Stefan
  Comment from: Stefan
  05/08/09 @ 05:27:45 pm

  Adriane, scoate toate mizeriile alea din dreapta gen counter-e sau tracker-e. Nu te ajuta cu absolut nimic. Si elimina toate banner-ele alea de 3 lei din dreapta. Daca vrei statistici, uita-te in webalizerul din cpanelul oferit de provider. A cata oara iti spun?

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)