Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Glade Sense and Spray e maniac

glade sense&spray    Am prins o promotie la aparatul asta tocmai la Billa. Da, acolo unde se bate lumea pe promotii. S-au batut si pe asta, mama gasind pe raft ultima cutie starter cum o numesc ei. Starter kit insemnand ca are in interior atat baterii cat si o rezerva de parfum.

     Sense and Spray....bun zic eu, hai sa vedem. M-a dezamagit in mare parte din prima - aparatul sesizeaza miscarea si elibereaza o rafala de parfum dupa care mai elibereaza parfum doar dupa 20 de minute cu conditia sa sesizeze miscare. In concluzie nu poti dezactiva senzorul. Ce sa-i fac, il pun cu senzorul spre perete imi zic eu.

     Zis si facut, il pun in biblioteca cu senzorul catre carti, undeva pe hol. Vezi sa nu. Trec pe langa el - pufffff. Hait ca asta e maniac, ma simte si cu spatele. Maica-mea nestiind initial ce parfum are si considerandu-l si prea gretos dar si enervant ca parfumeaza chiar si asa intors cu dosul, imi spune sa-l iau la mine in camera. 

     L-am pus pe fostul pervaz, eu inchizand partea de balcon din dreptul sufrageriei, cu senzorul spre perete, ba chiar destul de aproape de perete mai mai sa-l lipesc. Doar ca aparatul asta nu e zdravan la cap. M-a simtit din spate, dintr-o parte , cand deschideam geamul, ba chiar am ramas blocat cand S-A DECLANSAT CAND AM APRINS LUMINA oameni buni! Citind prospectul e si explicabil de ce doar ca nu mi-am imaginat ca se declanseaza doar pentru atata lucru. Dar nu v-am spus. Am obturat senzorul cu izoler band. N-are nici o treaba oameni buni. Aseara chiar a pulverizat si din senin asa ca... 

     Singurul lucru de apreciat la aparatul asta e designul, in rest pulverizeaza la orice adiere de vant vorba ceea, rezerva e mica si scumpa, cred ca o sa ramana de decor dupa ce se termina.

 • J
  Comment from: J
  05/03/11 @ 09:53:54 am

  Tu chiar crezi ca era la fel de eficient ca in reclama aia de la tv :)) ?

 • flavius
  Comment from: flavius
  05/03/11 @ 03:09:52 pm

  am avut si eu un aparat din asta, pulveriza din jumate in jumate ora, si de fiecare data tresaream, le urasc pur si simplu

 • 4 stars
  Filmari Nunti Bacau
  Comment from: Filmari Nunti Bacau
  05/04/11 @ 08:38:19 am

  Interesul producatorului este sa se declanseze de cat mai multe ori ca sa cumperi rezerve ulterior. Din cate stiu sunt destul de scumpe astea Glade.

 • 4 stars
  Ana
  Comment from: Ana
  05/04/11 @ 12:01:18 pm

  it has a mind of its own~ :)))) dar miroase divin

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)