Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Gata, s-a luat gingirica si duduia

     Vorba lu' Badea: "de ce sa ma intereseze pe mine nunta lu...gingirica cu o duduie?" Stiu si eu? Asa ca sa nu mori prost.

     Ei acu s-a terminat. Lumea poate sa rasufle usurata, sau sa se usureze rasuflata, am vazut-o pe duduie, proaspata Ducesa de Cambridge acum cu rochia ei cu tot, din fericire pentru inima slaba a unora, total diferita de a Dianei. i-am urmarit pe toti neica-nimenii dandu-si cu parerea "avizata" legat de absolut orice incepand cu rochia bineinteles pana la faptul ca unele invitate au purtat sandale si am vazut-o si pe posh spice Victoria Beckam intr-o rochie aproape de inmormantare, zice-s-ar de un indigo inchis. De la cativa metri tot a negru arata. 

     S-au privit dragastos si vizibil extrem de emotionati, au repetat dupa preot juramintele si s-au luat. Bine ca n-a fost decretata nunta mileniului, a galaxiei , eventual a universului. 

     Acum ne putem intoarce linistiti la tocarea urmatorului subiect - divortul lui Borcea de nevasta-sa. Eu nu ma pricep la a anticipa evenimente mondene. Are cineva idee cine urmeaza sa mai divorteze anu asta? Deja avem 3 divorturi majore si cu cantec, eu zic ca e un inceput bun, nu? NEXT!

 • Alexa
  Comment from: Alexa
  05/03/11 @ 08:15:22 am

  nu cred ca in afara de tara lor si noi s a mai agitat cineva atat cu nunta asta,romanul,devorator de barfe si mort de grija altora.

 • Caterina-Dana Gensinoiu
  Comment from: Caterina-Dana Gensinoiu
  05/03/11 @ 08:28:27 am

  În sfârșit nu vor mai fi televizoarele invadate de o explozie de prost simț. Finally.

 • 4 stars
  Filmari Nunti Bacau
  Comment from: Filmari Nunti Bacau
  05/04/11 @ 08:42:24 am

  Trebuie sa aiba si presa despre ce scrie. Ca daca n-ar fi nu s-ar mai povesti. Si daca nu s-ar povesti ce ar mai face presa? A rmuri de foame :P

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)