Futu-ti reclama la Travian

     Io sa ma fut in Travianu vostru si cu cine-l gadila atat sub coada si-n reclamele voastre de cacat, ca s-o zic p-aia dreapta fara multe menajamente ca nici voi nu menajati utilizatorii de internet si va cam cacati in gura lor.

     De ce intru eu pe contul de photobucket? pai ca sa-mi urle jigodismul de reclama la Travian de mi-a sarit inima din loc. Inteleg sa am o sumedenie de reclame fiindca nu sunt un abonat platitor al photobucket da nu ma obliga nimeni sa inghit fara reactie chestii de genul asta. Adica - stai sa dau mute cand fac si eu browsing ca daca vine Travianu si ma fute pe la spate cu explozia lui sonora. Asa ca sa ma fut in gura reclamelor voastre cu jocurile voastre de cacat si cu sunetele alea imbecile care m-au speriat mai rau ca un film horror.

  • 5 stars
    Cristi
    Comment from: Cristi
    11/08/10 @ 03:52:13 am

    SI eu ma lovesc de reclamele astea travian in fiecare zi insa cand se deschid cel putin la mine nu se aude nici un sunet, oricum sunt enervante si sunt de prisos pentru ca cine vroia sa se joace se juca de la inceput acum nu mai au rost reclamele astea care se deschid fara sa vrei.

  • 3 stars
    Claudiu
    Comment from: Claudiu
    11/10/10 @ 12:37:12 pm

    Sincer sa fiu nu ma mai deranjeaza nici un fel de reclama, dar ai dreptate astia de la Travian fac reclama in orice locsor pot pe internetul asta, nu-i de mirare ca zilnic se inscriu o tona de jucatori noi pe serverele lor..

  • 5 stars
    gabriel
    Comment from: gabriel
    11/13/10 @ 05:22:28 pm

    total de acord cu tine man...sunt un utilizator de torenturi si am problema asta zi de zi, dau un click sa-mi i-au torentu si gata se deschide in plus si o fereastra cu travianu

  • 5 stars
    Tym
    Comment from: Tym
    11/15/10 @ 03:49:14 pm

    reclamele la travian is clasice, mai ales pe isohunt.. doar ca eu am devenit imun la ele.. la fel si la alea de la triburile/tribalwars.. in rest.. ce sa zic... foloseste ad blocker:D

  • Cosuri de fum
    Comment from: Cosuri de fum
    11/16/10 @ 09:08:41 am

    Reclamele de la Travian sunt de mult, insa nu prea imi plac, sunt depasite.

  • Pompe submersibile
    Comment from: Pompe submersibile
    11/24/10 @ 10:30:55 am

    Enervante si suparatoare sunt reclamele de la jocuri in general.Nu trebuie sa-ti sparga timpanele ca sa te apuci de jucat.

  • 5 stars
    firma contabilitate
    Comment from: firma contabilitate
    11/30/10 @ 04:41:08 pm

    Ai mare dreptate ...si mai mult de atat ....mai intru si eu pe diferite pagini pe net si ....hopa mitica ...sara travianu in spate ....mai sa fie ....e dat naiba travi asta ...

  • 5 stars
    Andrei Razvan Placinta
    Comment from: Andrei Razvan Placinta
    12/16/10 @ 04:45:46 am

    Cred ca e un virus de fapt reclama asta la travian apare din senin indiferent pe ce site intri si nu cred ca era nevoie de atata reclama pentru ei deja e un joc foarte cunoscut.

  • 1 stars
    Anvelope vara
    Comment from: Anvelope vara
    05/18/11 @ 09:50:57 am

    Mai multe reclame, mai multe sanse de castig nu.

  • Laptopuri hp
    Comment from: Laptopuri hp
    05/18/11 @ 10:18:36 am

    Apare in forte multe pagini si in unele site-uri se dechide o pagina cu el cand dai un siplu click oriunde in pagina. L aunele site-uri apare o reclama mare, o inchizi, si iar reapare. Sunt nesimtiti cei care exagereaza cu relama .

  • 5 stars
    OPt
    Comment from: OPt
    09/29/12 @ 11:19:17 am

    Travian e un cacacat.Ma pis pe el si mie mi se intampla

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)