FTW - for the wack

     Da, iar ma iau de FTW, situl al carui nume imi aminteste de o poanta ocazionata de alegeri: "intra o babuta in cabina de vot si dupa cateva secunde iese si intreaba: Cum se scrie maica futu-va-n gura? cu, sau fara liniuta?"

     O sumedenie de oameni se plang ca adminii de pe ftw le sterg articolele. Acuzata principala e Raluxa, o individa care tocmai ce a publicat un articol schizofrenic la ea pe blog, ofticata peste masura de aceste acuze. Va citez exemplificativ:

"Sa va spun de ce am renuntat la FTW.ro. Pentru ca FTW.ro e un site de cacao care imi sterge articolele. Posesoarea e una Raluxa care sterge articole pentru ca asa ii spune Zoso.......

Guest post scris de cealalta personalitate a mea, aia care nu e admin pe FTW.ro.  "  read more

     Ca o duduie cu nickname de pitipoanca face spume cand utilizatorii unui site cu pretentii echidistante primesc suturi in fund, nu ma mira foarte tare, pentru ca mi-am dat seama ca acolo, daca pretinzi sa ti se ofere help and support, ti se cere sa fii programator si cunoscator de php si te scuipa in ochi spunand ca ai figuri si pretentii. 

     Nu stiam initial ca acolo trebuie sa stai cat mai ascuns sa nu i se scoale unuia sa te frece la icre, si ca utilizatorii sunt practic tolerati. Toate siturile de genul astuia si cu admini asemenea o sa se duca dracu pentru ca romanii sunt egoisti si ranchiunosi si nu inteleg ce e ala tratament egal. Aceiasi admini frustrati de chaturi sau huburi carora nu le poti spune nimic ca te baneaza.

     Nu pot decat sa sper ca din ce in ce mai multi utilizatori sicanati o sa isi bage picioarele si o sa voteze cu futu-va-n gura ca babuta de la alegeri.

 • 5 stars
  ceostoy
  Comment from: ceostoy
  01/31/10 @ 04:44:03 am

  Tot mai multi renunta la ftw :)))

 • jdfgdjgf
  Comment from: jdfgdjgf
  01/31/10 @ 07:40:56 am

  javra penala.. si rockar infect... ia pula fraiere... jegosu pizdi mati.... pute locu unde stai javra....

 • G0oDBoY
  Comment from: G0oDBoY
  01/31/10 @ 02:31:56 pm

  Te rog sa treci si noul blog al meu,dar sa il lasi si pe ala vechi. Nume blog nou: BloguL Lui D.Alin Adresa: http://diaconiuc-alin.com Multumesc,eu te-am trecut deja:)

 • 5 stars
  Claudiu
  Comment from: Claudiu
  01/31/10 @ 03:48:29 pm

  Maxim intr-un an (chiar si mai putin) ftw n-ar sa mai existe.Apropo, cred ca acum este timpul sa ne promovam articole pentru ca avem sanse sa aparem in top :D

 • 4 stars
  Alecs
  Comment from: Alecs
  02/01/10 @ 10:35:15 am

  Chiar asa de extraordinar e site`ul asta ftw ? De ce plange lumea dupa el ? Acel site, este o nulitate, precum Raluxa ce are dubla personalitate. Hai sa fim seriosi, gunoaie precum asta ce te`a injurat, sunt pe toate drumurile.

 • Biletul Zilei
  Comment from: Biletul Zilei
  02/03/10 @ 04:21:25 am

  Eu nici nu am auzit pana acum de blogul ala ftw...:))

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)