Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Francezii sunt o natie infecta

     Sa fii dat afara dintr-un campus al spitalului direct in strada pentru simplul fapt ca esti roman si apoi chiar sa ti se desfaca contractul de munca pentru ca presa din tara ta a mediatizat cazul, este probabil un soc incredibil pentru medicul roman Stoica. Pentru mine insa si probabil pentru multi altii e dovada vie a faptului ca francezii au fost si raman o natie infecta, cu grave prejudecati, cu grave perceptii de valoare si cu accente puternic xenofobe.

     Au incercat unii sa bata campii ca sa vezi cum de fapt doar unii dintre francezi sunt xenofobi sau nu ne sufera si ca e o situatie izolata sau una politica si ca noi am fi tapul ispasitor pentru niste masuri menite sa aduca primului ministru francez un capital de imagine.

     Eu spun ca NU. NU e o situatie izolata atunci cand e la nivel guvernamental si atat timp cat glumele proaste la adresa noastra se fac la nivel de televiziuni. Sunt convins ca aproape toti francezii sunt xenofobi si mai sunt convins ca absolut toti sunt o natie belicoasa si infecta. Orice natie care se inflameaza in urma unui nenorocit de joc de fotbal pentru o problema cu gazonul fie ea si una grava, nu poate fi calificata decat imbecila.

     Am inteles ca probleme majore cu gazonul au mai existat in Europa si deduc ca nu s-a facut atat caz si mai ales ironie de cea mai joasa speta. De la o problema cu gazonul sa ajungi sa moderezi un asa zis pamflet in care sa numesti Bucurestiul pubela, gazonul camp de cartofi dar mai abitir sa spui ca sportul national e furtul, e ceva extrem de grav la nivel de mentalitate si atitudine.

     Asta e practic multumirea francezilor pentru faptul ca au fost pupati in cur excesiv de-a lungul timpului de catre noi care ne-am considerat popoare prietene, francofili, francofoni si alte bazaconii sforaitoare. Ma intreb unde e francofonia si francofilia cand de fapt poporul nostru e anglofil, toate expresiile uzitate de tineri in vorbirea de zi cu zi de la banalul hello si ok pana la uzitarea limbajului internautic fiind in engleza (ttl, busy, brb...).

     Francezii au un bagaj cultural de care isi bat joc purtandu-se ca niste jighinele. Si-au batut joc de Luvru asezand in drum o piramida de sticla, singurele filme franceze normale sunt cele care imita cinematografia americana, francezii avand productii proprii cu subiecte psihopate si retardate, sunt singurii care desi poseda o limba versatila au refuzat sa preia si sa adapteze cuvantul computer plus alte denumiri tehnice din IT venind cu denumiri handicapate ca ordinateur, telecopieur (pt fax), logiciel (software), lecteur (pentru reader) si exemplele pot continua pan la lesin.

     Si acesti tupeisti ultranationalisti ciudati tipicari si fara haz, daca tot veni vorba emisiunile alea fiind niste jeguri, au genul asta de atitudine fata de un popor ca noi pentru ca le-am stricat meciu'. Futu-va fotbalu azi si maine de n-ar mai juca nici unii nici altii daca pentru un nenorocit de gazon un popor cu pretentii ca francezii se comporta cum nu mi-am imaginat vreodata. Nu mai bine va ocupati voi de legislatia de imigrare si de tiganii sau chiar romanii care v-au facut realmente probleme si sa nu mai fiti asa de magari? Huooooo! 

  • Laurentiu
    Comment from: Laurentiu
    09/20/11 @ 04:04:15 am

    Imi aduc aminte si acum ce tipul acela din jud Botosani, daca nu ma insel, care a fost luat din casa, tinut 3 luni in inchisoare fara motiv, si trimis acasa(pe banii colegilor de celula). Momentele in care ne cam trag de urechi sunt dese, foarte dese. Insa totusi, ce e de facut? Chiar nu vede nimeni ca ne ataca cum/cand vor ei?

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)