Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Fotografii noi!

     Am postat cateva fotografii pe photoblog, pe care va invit sa le vizualizati. Nu sunt neaparat noi dar tin la ele si am asteptat sa am ceva trafic pana sa le postez.

    Sunt doua articole separate, unul dintre ele contine o fotografie a unui inceput de apus, a carei singura modificare o reprezinta o ajustare de culoare in PhotoShop ( cel mai bun modul de ajustare existent la momentul actual ).

     Al doilea articol contine un studiu de lumina. Mai pe romaneste, intr-o seara mi s-a nazarit sa fotografiez o sticla de parfum in diferite momente la trecerea lampii scannerului pe sub ea. La experiment a concurat un scanner HP B) Chiar am trimis linkul celor de la Oriflame poate vor dori sa publice una din variante. :D

     Primul articol il puteti accesa aici si al doilea aici. Atrag atentia celor care nu stiu inca, linkurile pozitionate deasupra bannerului blogului reprezinta bloguri individuale, si nu pagini. Pe photoblog puteti gasi si alte fotografii sau manipulari foto. Hope ya like!

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)