Firefox keeps getting better

     Fiind nevoit sa-mi reinstalez windows-ul gratie unor virusi insistenti, am instalat si Firefox 3.6. Aceasta versiune vine cu cateva imbunatatiri si facilitati, pe care unii le-ar putea numi mofturi.

     Firefox personas este una dintre ele, fiind o alternativa la skinuri. Aceste personas, spre deosebire de skinuri, nu iti schimba decat fundalul barei de meniuri si a status bar-ului, putand fi previzualizate la un simplu mouse-over si avand si un plugin cu ajutorul caruia le puteti alege si schimba extrem de usor.

     O chestie importanta, mai ales pentru mine, care deschid multe multe taburi deodata, ar fi modul in care se deschid acestea. La comanda "open link in new tab", acesta se deschide exact langa tabul curent, nemaifiind nevoie sa navighez pana la capatul sirului de taburi pentru a-l gasi si a-l muta mai la indemana.

      FoxTab e un alt enhancement relativ util, care iti permite sa navighezi printre taburile deschise asemanator vizualizarii 3d a ferestrelor din vista ultimate. Pentru cele mai vizitate website-uri aveti la dispozitie deja cunoscutul SpeedDial, in care puteti ordona siturile in mai multe file, ceea ce inseamna ca puteti avea un adevarat album de linkuri uzuale. 

 • 5 stars
  Florin M.
  Comment from: Florin M.
  01/29/10 @ 06:34:54 am

  Hmm ar trebui sa fac si eu update-ul :-?

 • 5 stars
  ceostoy
  Comment from: ceostoy
  01/30/10 @ 12:39:38 am

  trebuie neaparat sa fac un update :)

 • 5 stars
  Cristi
  Comment from: Cristi
  11/09/10 @ 08:16:19 am

  AM facut update-ul si a, observat ca e cam aceeasi tehnica de la ultimul opera oricum prefer firefox parerea mea e ca e cel mai navigator

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)