Fat frumos, balauru si Cosanzeana

     Toti trei au un fel de factor X (unu mai autentic, altu fabricat la Magura) si toti trei vor juriza factorul X al altora.

     Pentru tipul de la Akcent n-am gasit o comparatie mai buna decat fat frumos pentru ca e de la sine inteles ca Morar va juca rolul alui mai al dracu' in toata combinatia asta asa ca balaurul i se potriveste manusa. 

     Pauleana Cosanzeana e saraca inocenta in bancuta ei si e singura care are intr-adevar un factor X veritabil. Spre deosebire de partz frumos ca din cur scos de la Akcent, Paula are voce, talent, canta live, canta la pian, e un fenomen admirabil. In schimb domnu Fat frumos a ridicat sali in picioare cu melodii submediocre spre infecte apreciate de pustioaice libidinoase si isterice. Pe bune acum, chiar in timpul emisiunii Sinteza zilei, atunci cand s-a difuzat o prezentare oficiala a celor trei membrii ai juriului, n-am auzit altceva decat vocea mnealui ultra prelucrata cu harmonizerul care jelea ca n-are bani de bilet. 

 

o pula roz din fier cu luminite
     Balaurul Morar se da si el aruncator de floci pe nas, acest "cel mai bun DJ de radio" din buricu targului de scaieti. In aceasta era super computerizata chiar se mai asculta radio? Cineva mai intepat mi-a spus ca se asculta in masina. Pai in masina asculta cineva suficient de zgarciob care nu s-a scotocit in buzunar de un cd-player. Sau eventual caruia ii e lene sa-si puna ceva muzica pe un mp3disc. Iei o curba la stanga fasaie sunetul, iei la dreapta aproape ca nu-l mai prinzi, uneori sau de cele mai multe ori, cel mai prost merge cand esti oprit la semafor (culmea).

 

     Si acesti trei bravi eroi multitalentati, altii n-au gasit, vor juriza un format international de concurs de voci. Plus cei doi bufoni de la curtea regelui pusi sa-si agite talentu' de prezentare si totul e roz (din fier cu luminite OMFG OMFG)