Eurovision 2009 - un succes

     Eurovisionul de anul acesta a fost un succes neasteptat. In primul rand ca nu as fi banuit ca Rusia va avea o organizare atat de buna si niste show-uri atat de spectaculoase. Pe langa acestea, promo-urile au fost extraordinar de bine realizate, scena a fost foarte bine conceputa permitand jocuri de lumini extraordinare, iar surpriza cea mai mare a venit in momentul in care au avut acel spectacol cu apa. Publicul a fost extrem de incantat iar eu am ramas cu gura cascata. Nu ma asteptam de la rusi sa organizeze acest eveniment atat de bine.

     Nu am sa discut foarte mult de evolutia Elenei Gheorghe. A avut o piesa banala, cu o coregrafie jalnic de saracacioasa, si pana si basul pe negativ a fost aproape inexistent. Varianta de studio a piesei este extrem de lesinata, ceea ce m-a lasat cu impresia ca Elena stramba din nas la mamaliga. In competitia nationala a cantat insa foarte bine, iar la Eurovision nu am avut prea multe sa-i reprosez. Doar ca piesa e cum e.

     Exceptand unele piese care au depasit cu mult in plictiseala piesa Elenei, si care au fost destul de putine la numar, am fost extrem de placut impresionat de un numar mare de melodii, eu care anul trecut m-am plictisit ingrozitor pe aproape toate melodiile. Norvegia a avut, gandind obiectiv, toate motivele sa castige, insa nu a fost printre cele mai bune piese din punct de vedere compozitional. Mie mi-a placut foarte mult Armenia si Estonia, dar cu piese moderne si dansante au venit si Germania si Ukraina ( cele mai moderne piese din concurs ). Mi-a placut de o mie de ori mai mult Moldova decat Romania, si m-au surprins doua tari care in general nu dau doi bani pe acest concurs desi participa. Franta si Anglia au entuziasmat pe multi. Prezenta Patriciei Kaas nu putea trece neobservata, iar vocea de exceptie a concurentei din Anglia a adus acestei tari un loc nesperat de sus in clasamentul final. Ceea ce m-a nemultumit a fost faptul ca melodia suna a soundtrack pentru Frumoasa si Bestia. 

     Anul acesta majoriatea au renuntat la unele clisee, dar au existat si melodii in care s-au imbinat vocea de opera cu muzica pop, dar si cuplurile de interpreti, cu care suntem exasperati de dinaintea lui Marceeeeeel Paveeeel si Monica Arhanghel &#59;D

     4 dintre melodiile de la Eurovision au intrat in playlistul meu, ceea ce e extrem de neobisnuit pentru ca sunt foarte pretentios cu ce ascult.

>> Favorita mea - Armenia - Jan Jan ( cantata de surorile din fotografie ), Estonia, Germania si Ukraina.<<

 • fLn
  Comment from: fLn
  05/22/09 @ 05:35:25 pm

  Sa inteleg ca multora le`a placut Eurovisonul de anu acesta si numai mie nu :-| ! De ce !?

 • alexander
  Comment from: alexander
  05/22/09 @ 07:30:27 pm

  Nu e musai, poate ca nu e genul tau de muzica si de show, simplu. Nu trebuie sa placa la toata lumea, sau daca place la 90% nu inseamna ca restul de 10% sunt nebuni.

 • 5 stars
  skykery
  Comment from: skykery
  05/24/09 @ 06:43:01 am

  Eurovisionul intradevar a fost un succes ,iar unele melodii erau bestiale, cat despre Elena Gheorghe...Nu mi pot da seama cum a ajuns pe 19, mita ceva..ca melodia a fost de...cacao - parerea mea

 • Serginho
  Comment from: Serginho
  05/24/09 @ 12:15:59 pm

  Mie nu mi-a placut!

 • 4 stars
  Produse bio
  Comment from: Produse bio
  05/26/09 @ 02:42:19 pm

  Organizarea a fost de nota 10, din ce am auzit si eu de la prieteni. Nu regret nici un minut ca am vizitat muzeele &#58;&#41;&#41;.

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)