Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Emisiuni Penibile - Happy Hour

     Una dintre cele mai penibile emisiuni ale anului trecut, si care isi intinde dominatia si peste sezoanele acestui an este Happy Hour de la Prost TV, stiti voi, emisiunea manelisto-depasita a lui Sarbu, posesorul de televiziune care a creat trenduri dupa care a dat cu conceptul de televiziune de pamant.

     TEO a fost invinovatita in ultimele ei sezoane la ProTV ca aducea "tot felul de invitati". E cam greu sa faci o emisiune care sa atraga atat timp cat se prefera scandalul si batjocura, si la fel de greu e sa mentii un format de emisiune timp de 7 ani. Si atunci, grila ProTV a fost "imbogatita" cu acest bufon insipid de Maruta care aduce in emisiune multi invitati de joasa speta de care isi bate joc la propriu. Fie ca face glumite acide, fie ca se stramba mai mult sau mai putin pe la spatele acestora, e singura emisiune din cate stiu eu care si-a BOTEZAT CANAPEAUA. Deja dam in oligofrenie. 

     In ciuda faptului ca rareori are haz, recunosc ca am ras de cateva ori la emisiunile lui, si ar fi si greu sa nu razi cand o vezi pe Marinela Nitu in toata splendoarea ei, sau pe Marijuana vorbind ca si cum i-ar fi paralizat juma' de creier. Ca si Madalin Ionescu, Maruta a acceptat aceasta retrogradare, din motive care nu imi sunt foarte clare. Nu pot decat sa-i doresc sa se trezeasca. Am impresia ca a cam adormit pe Hepilica. |-|

 • 5 stars
  Tzanc
  Comment from: Tzanc
  04/20/09 @ 11:39:46 am

  Emisiunea e buna dar o mai da si el din cand in cand in bara ca orice om . Oricine o mai da cateodata cu capul in bara ,o sa se ridice el la loc la nivelul la care ar trebui sa fie ...

 • 5 stars
  Sixx
  Comment from: Sixx
  04/20/09 @ 03:41:31 pm

  iti impartasesc opinia. Il detest sincer pe Maruta, si emisiunea lui chiar mi se pare de o prostie infioratoare

 • 5 stars
  Boris
  Comment from: Boris
  04/21/09 @ 05:59:59 am

  "Mai bun decat Happy Hour de azi este Happy Hour de maine"

 • bobi
  Comment from: bobi
  04/22/09 @ 01:42:06 am

  Maruta !!! cat te urasc... mori !

 • nullbyte
  Comment from: nullbyte
  04/22/09 @ 05:29:25 am

  Da, şi-a bătut joc şi de Simona Sensual atunci... că el tare deştept e.

 • 3 stars
  KillaBoY
  Comment from: KillaBoY
  04/22/09 @ 06:24:55 am

  Vrei sa mai auzi de o emisiune tampita? Chiar mai tampita ca Happy Bibilica este Acces direct de la Antena 1.Poate chiar cea mai proasta emisiune vazuta vreodata de mine pana acum, si cu siguranta in continuare va ramane asa :)

 • 1 stars
  t3or3tic
  Comment from: t3or3tic
  04/22/09 @ 07:15:21 pm

  E printre cele mai nerazlete emisiuni din RO la ora actuala. Razlete insemnand zbieratoare de prostie si preacurvism. Acces nDirect si altele sunt cu mult sub asta. Totusi oamenii astia mai au bun simt fata de altii...

 • 5 stars
  Tomitza
  Comment from: Tomitza
  04/24/09 @ 05:36:51 pm

  maruta este depasit. avea succes cu tonomatul dp2 dar si atunci mie mi se parea antipatic rau. singurul sau atu cred ca este sarmul la femei si idila-casatoria cu andra.

 • 5 stars
  Cupy
  Comment from: Cupy
  04/25/09 @ 07:07:17 am

  Din cate ma inteles el a ajuns aici datorita socrului care are cunostiinte sus plasate ;). Oricum mi se pare o chestie josnica sa-ti chemi invitati doar ca sa incerci sa-i prinzi pe picior gresit si sa faci misto de ei.

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)