Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Dupa Bloguri e....tot un blog!

     Revin cu o problema esentiala a romanilor - ipocrizia. Daca esti ipocrit ti-o spun in fata! Si evident ca le-am spus-o si celor de la Dupa Bloguri.

     Dupa ce mi-am jurat ca nu ma uit la "faimoasa" emisiune, din motive bine intemeiate, am fost prins pe nepregatite, urmaream o alta emisiune pe Realitatea si a urmat asta cu pricina. M-am uitat, deh curiozitatea ne omoara, m-am enervat...in fine. Acu' daca ai emisiune si n-ai site esti terminat, nu stiu cum sa-ti spun, e un must have, ceva care nu se poate concepe sa nu lipseasca. Si intru. Pe situl emisiunii. Acuma, ori baietii de Dupa Bloguri n-au inteles de la scoala ce e un website, ori e cum spun eu - o mare ipocrizie.

   >>  Emisiunea are, SURPRIZA, un blog! E un blog in toata regula, credeti-ma pe cuvant sau intrati sa va convingeti. De ce ma deranjeaza? Simplu - e chiar un blog. Sunt acolo articole despre Cristian Tudor Popescu, un clip de pe Youtube, si altele care nu au nici o legatura cu bloggerii. Sunt, evident, si articole despre bloggeri, blogging, etc. Cu riscul ca ma repet - SOC! E TOT un blog! <<

     Tot vorbeam eu in alt articol despre "bloguri din orice", si spuneam acolo ca blogging-ul a devenit o moda, si pomeneam de o sumedenie de bloguri absolut redundante sau inutile, facute de unele situri sau televiziuni de dragul de a avea un blog, cand mult mai potrivit e un forum.

     E si cazul acestei emisiuni, care a facut un lucru extrem de inteligent dar enorm de ipocrit - a creat un blog pe care vizitatorii pica in virtutea inertiei, fara vreun efort prea mare. Nu-i asa ca miroase a ipocrizie? Tin minte ca cineva blama faptul ca ziaristii se lauda cu blogurile lor, cand de fapt daca nu ar fi lucrat la un ziar cunoscut, blogurile lor ar fi trecut neobservate. Ciutacu e un bun exemplu. Foarte putini citesc la finalul unui articol de ziar ca e scris de X-ulescu. Asa ca de Domnu' Ciutacu, daca nu ar fi avut emisiune la TV, n-ar fi auzit nici macar un sfert din cei care il stiu in momentul actual.

     Sunt multe bloguri care devin cunoscute in urma restului blogosferei. Vin cu o idee faina sau cel putin interesanta si se fac cunoscuti ( un exemplu care imi vine acum in minte e cel cu recensamantul bloggerilor ). Dar ei au avut bunul simt sa ramana online, au muncit destul de mult pentru a se face cunoscuti si nu le-au picat vizitatorii din cer. Si altora le pica din cer - Mircea Badea, Cabral, etc. Dar ei scriu articole pe bune, ei nu pretind ca e blogul emisiunii sau emisiunea blogului cum s-ar zice.

     Cei de la Dupa Bloguri, inafara de a freca o camera si a aduce un comic drept "prezentator" cam ce au facut? Sunt destule voci care spun ca oricum promoveaza tot bloggerii cu trafic. Va spun eu! Au gasit metoda perfecta de a avea doua lucruri dintr-un foc - un blog cu sute de vizitatori si rating TV.

     Si inca ceva! Blogu'...e MOV!

 • Serginho
  Comment from: Serginho
  05/05/09 @ 07:02:03 pm

  Nu stiu ce sa zic, dar mi se pare normal sa aibe blog... doar emisiune lor au ca tema blogurile...

 • 5 stars
  mazgalici
  Comment from: mazgalici
  05/06/09 @ 03:32:19 am

  Ai dreptate e de toata jena emisiunea. Dar nu ai dreptate cu ratingul,Badea face de 4 ori audienta lor. E o emisiune pe pile...

 • alexander
  Comment from: alexander
  05/06/09 @ 04:14:49 am

  @Serginho N-am nimic impotriva sa fiu singurul caruia ii displace treaba asta. de fapt tot astept injuraturi..care ar fi venit daca ma comentau si pe mine sute de oameni :D @Mazgalici Sunt convins ca Badea face un rating muuult mai mare, eu spuneam doar de faptul ca el are blog pentru blog nu pentru emisiune, iar cu pilele...cred, nu pot baga mana in foc. Dar daca pilele inseamna bani, eu unul nu imi permit sa platesc o astfel de reclama.

 • 5 stars
  Perfu
  Comment from: Perfu
  05/06/09 @ 07:38:50 am

  Dupa formatul emisiunii oricine poate sa isi dea seama ca este o emisiune pe pile si pe pilosi . Pacat ca cei de la Realitatea se transforma in OTV cu aceasta emisiune .

 • alexander
  Comment from: alexander
  05/06/09 @ 08:13:05 am

  Da dar uite ca au anuntat ca traficul pe situl realitatea.net a crescut in ultima vreme. Poate tot tras in sus de emisiunea asta.

 • 5 stars
  Perfu
  Comment from: Perfu
  05/06/09 @ 08:53:26 am

  Traficul poate sa fie mai mare in aceasta perioada pentru ca au investit ceva bani in google adwords &#58;&#41;

 • Icebird
  Comment from: Icebird
  05/06/09 @ 09:11:56 am

  adica ei sunt impotriva blogurilor si au ca site reprezentativ un blog ? =)) a bunch of dumbasses =))

 • alexander
  Comment from: alexander
  05/06/09 @ 09:53:49 am

  nu maaa nu sunt impotriva, ei pretind ca sunt in PRIMUL rand o emisiune care vrea sa promoveze blogurile si blogging-ul dar ce sa vezi, nu numai ca au un blog dar deja au 3 articole in care l-au jignit pe fata pe Mircea Badea numindu-l Spagat cu ochi. Asta putea s-o faca un blogger dar nu o emisiune de genul asta. sau un blog de genu asta sau ce dracu or vrea ei sa fie ca deja ma confuzeaza &#58;&#41;&#41;

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)