Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Dudele bloggerilor - Intentie versus rezultat

     Diacriticile sunt o manie a unora dintre bloggeri care de cele mai multe ori vor sa fie niste sustinatori mult prea inversunati ai folosirii corecte a limbii romane. Utilizarea lor pe blog este pe atat de inutila pe cat de obositoare (de pus in practica) si uneori catastrofala. Daca cineva a intalnit vreodata pe internet acele texte masluite pe care suntem totusi capabili sa le citim datorita unei functii extraordinare ale creierului uman, intelege perfect, sper, de ce consider utilizarea diacriticelor practic inutila. Sunt foarte foarte putine cazuri in care lipsa acestora poate determina un cuvant sa fie luat drept un altul dar in opinia mea, o minima inteligenta poate determina sensul corect din context.  

     Domnul Serban Paun care imi critica mie stilul mult prea invectiv de a scrie are aceleasi intentii bune cu rezultatele cele mai proaste din cate am vazut. Verdict? Lene. Si daca ar fi sa citez dezideratul si regulile decretate si perfect reale privind calofilia unui blog, asta e o lipsa totala de respect pentru cititori care sunt obligati sa citeasca in halul ala. 

 

     Moguloiul blogosferei, nea zoso, care ba moguleste ba deszapezeste pe la Webara, face una gogonata rau. Dupa ce-a dat-o in creveti cu destule cuvinte pe care nu le stapaneste si nici nu ar recunoaste in ruptul coaielor ca le buleste, baga una de gâgă (a se observa prezenta diacriticelor pentru a dezambigua sensul prozaic al cuvantului de mahala). Cuvantul pe care il cauta era range eventual level. Constructia frazei in cauza nici n-o mai comentez.

 

 

 

 

No feedback yet
Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)