Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Drag me to hell 2009

     Un film recomandat si de Rampage, Drag me to hell este un horror regizat de acelasi om care ne-a adus pe ecrane Spiderman, dar si coregizorul faimosului serial de televiziune Xena printesa razboinica.

     Sam Raimi ne aduce in prim plan forta blestemelor tiganesti. O functionara a unei banci este pusa in fata unei situatii imposibile - sa aleaga intre a acorda o extindere de credit unei batrane pentru a nu i se lua acesteia casa, si a refuza extinderea, o decizie corecta din punctul sefului de vedere, lucru care i-ar aduce promovarea mult dorita. Colegul cel nou care se dovedeste a fi un pupincurist care intra din ce in ce mai mult in gratiile sefului, o determina pe Christine sa ii refuze batranei extinderea imprumutului. Aceasta, considerandu-se jignita si ranita in orgoliu de atitudinea impasibila a Christinei, o urmareste si arunca asupra ei un blestem de moarte.

     Incepand cu a doua zi, un spirit malefic incepe s-o urmareasca pe Christine, cu intentia de a o lua in iad. Din disperare, fata apeleaza la o femeie cu o mare putere spirituala dispusa s-o ajute. Va fi oare batalia castigata? Asta va las pe voi sa aflati.

     Filmul este deosebit prin firul epic, actiunea nu e chiar usor de anticipat, finalul fiind cel mai surprinzator. A fost unul dintre filmele la care am fost nevoit sa tin mana pe controlerul de volum fiindca in fiecare moment te poti astepta sa apara ceva care urla salbatic si care face, pe drept cuvant, sa iti sara inima din piept. Cineva ar asemana genul asta de scene cu farsa care circula nu demult pe internet, si in care, dupa ce erai pus sa te uiti atent intr-un punct fix, aparea o imagine horror care urla din toti rarunchii. Si eu o consider o atitudine copilareasca, doar ca isi face din plin efectul. Pe de alta parte, efectele speciale nu sunt deloc de neglijat si chiar mi-au placut. Si aici s-a exagerat putin, una din scene amintindu-mi de Exorcistul. Ii acord filmului nota 9,5 si va doresc vizionare placuta.

 • sunt bloggerul
  Comment from: sunt bloggerul
  09/29/09 @ 12:25:24 am

  e genial filmul :X l-am vazut acum 2 sapt

 • Channah
  Comment from: Channah
  10/02/09 @ 11:16:36 pm

  :))))) Am ras la filmul asta aproape incontinuu =))) mai ales cand pica baba din cosciug peste ea=))))))))) fimul ar fi fost chiar f bun, daca nu avea vreo 3-4 scapari.... de l horror a dat in intamplari de tom si jerri (vezi faza din debaraua aia sau ce draq era...cand taie blonda sfoara si ii pica babei fierul... etc) pup

 • 5 stars
  Piscine
  Comment from: Piscine
  12/09/10 @ 03:34:28 am

  Am vazut filmul, mi-a placut...il recomand tuturor celor care nu l-au vazut. Este un film de nota zece dupa parerea mea...

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)