Dovada irefutabila ca Iohannis a fugit de dezbatere

     In exact acelasi timp cu dezbaterea anuntata de zile intregi la Romania TV, din ciclul a 4 dezbateri anuntate la toate cele patru posturi de stiri, Iohannis s-a dus de-al dracu la Realitatea ca un las mizerabil ca sa converseze neintrerupt cu cei care il ling in fund. 

     Sa va fie jena obrazului ala gros si marlanesc domnule Iohannis. V-ati dus sa latrati impotriva PSD fara Ponta in platou ca sa nu va intrerupa nimeni. Sunteti de-o jena absolut penibila. Si confirmati prin prezenta dvs acolo, inca o data spun, ca ati evitat intr-un mod jignitor dezbaterea anuntata oficial. 

     Mi-e scarba de acest om, profund scarba si dispret pentru ceea ce a facut intr-un mod mai mult decat evident in aceasta seara. 

     In rest mizeria ca nu Ponta va face programul...Interesant cum Ponta ar putea face programul la toate cele patru televiziuni de stiri cand clar doua dintre acestea il jignesc cu orice ocazie. Sigur sigur Ponta a comandat B1 si Realitatea ce sa faca. Ca planul era 4 seri si 4 dezbateri la toate aceste televiziuni de stiri. Si latrati de teren neutru. La universitate e teren neutru cand dvs ati fost profesor? Ce marlanii sinistre.