Doroftei e invidios pe Bute

     In seara in care Antena 3 povestea cum a pus mana pe niste bilete vip la meciul lui Bute am avut cu totii ocazia sa vedem si un interviu cu Doroftei caruia i s-a oferit unul dintre bilete. Doroftei parea sucarit pe faptul ca n-a fost invitat la meci si totul se invartea in jurul aceleiasi teme: nu ne respectam valorile. Pe de o parte Doroftei a spus ca, daca si-ar dori, ar putea intra la orice partida de box fiindca el este Doroftei, intelegandu-se ca nimeni nu l-ar refuza. Pe de alta parte Doroftei a dramatizat situatia spunand ca il onoreaza oferta antenistilor dar ca nu se va duce la acest meci fiindca organizatorii l-au transformat intr-un spectacol si a mai spus ca va inrama acel bilet.

     Pe langa ingamfarea semi-evidenta, n-am reusit sa inteleg de ce refuza sa mearga la meciul lui Bute. La sfarsitul interviului chiar i-a urat noroc. Si iata ca aflam dupa meci care a fost cauza.

doroftei     De la discursul acuzator asupra organizatorilor, o data meciul castigat de Bute, Doroftei si-a intors atacul asupra acestuia. "Bute a ales sa faca din box o afacere. Dupa meciul de aseara poate sa spuna: "v-am luat banii, la revedere!" (preluare newz.ro) a spus Doroftei, intelegandu-se ca meciul ar fi fost aranjat. Desigur, Doroftei n-a fost niciodata vreun diplomat dar nu l-as fi suspectat de o invidie pe fata pentru alt pugilist, exprimata intr-un astfel de mod. 

     Sa ne coboram totusi putin la nivelul acuzatiilor. In definitiv pe ce anume este invidios Doroftei? Pe succesul sau pe banii castigati de Bute? Un meci aranjat aduce bani frumusei si invinsului, asta se stie. Si in fotbal se fac aranjamente, si in alte sporturi. In multe competitii a cam disparut ideea de "sport de amorul artei". Lui Doroftei n-ar trebui sa-i fie nici jena ca a facut sport de dragul sportului. Pare insa mai mult o ciuda pe faptul ca n-a fost destul de inteligent sa castige si niste bani din asta, atat cat i-ar fi placut. Ce sa-i faci nea Doroftei? Fiecare isi vede interesul. 

 • GrafsS
  Comment from: GrafsS
  07/12/11 @ 12:08:00 am

  Da, este invidios pentru ca el nu a avut aceasi mediatizare in strainatate, desi si el a avut centuri importante.

 • 4 stars
  Sorin
  Comment from: Sorin
  07/12/11 @ 02:19:32 pm

  Pai cum sa nu fie daca Bute este un jucator cu 10 clase peste el :)))

 • alexander
  Comment from: alexander
  07/12/11 @ 02:53:01 pm

  nu zic nici ca e nici ca nu e, mie nu imi place nici fotbalul cu atat mai putin boxul, insa Doroftei a reusit ca si Bute sa iasa in evidenta atunci cand a boxat, a devenit f simpatic, si ca sa aiba astfel de manifestari nu prea i se potriveste.

 • Perfu
  Comment from: Perfu
  07/12/11 @ 03:02:04 pm

  Mah in primul rand Bute este un om de calitate si apoi un boxer de calitate . Pe cand Doroftei a fost doar un boxer de calitate .. pentru ca Doroftei nu are o latura umana in el !

 • alexander
  Comment from: alexander
  07/12/11 @ 03:03:49 pm

  Ai mare dreptate, e si evident ca Bute e mai educat , e vizibil.

 • Larisa
  Comment from: Larisa
  07/14/11 @ 04:00:17 pm

  Era de asteptat ca Doroftei sa ajunga sa ii poarte pica si sa fie invidios pe Bute pentru ca din punctul meu de vedere Bute este mai bun si mai mediatizat decat a fost Doroftei.

 • Evelina
  Comment from: Evelina
  07/20/11 @ 11:45:41 am

  Mare pacat sa vezi ca nu exista fair-play.

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)