Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
DOMO ne ia de prosti

     Domo are reduceri de maine. Aaaa pai zi bre asa ca n-am mai ras de mult. Abia astept, probabil la unele produse o sa aiba reduceri de-o s-ajunga pretul la nivelul celorlalte magazine online. Sa luam in colimator un Samsung S3mini. Logic la Domo e de la 690 la 750 de lei in conditiile in care majoritatea magazinelor online, printre care si magazine de marca precum Sigmanet, Altex sau Mediadot se invart undeva pe la 600 de ron. Unde mai pui ca alea de 690 cica-s deja reduse cu 14%.

 (lolo)

     Acu sincer vorbind se lauda cu reduceri de 30 sau de 40%. Hai sa zicem ca aplica 30% la telefonul asta. N-ar fi rau deloc la 483 de lei. Da m-as mira. Ei zic ca telefonul e redus de la 800 ron cu 14% azi. Daca aplicam 30% la 800 ron ar veni 560. Deci cam 40 de ron de fapt redus fata de celelalte magazine. Si daca e pe-asa mai bine astept Black Friday sau reducerile de craciun. Nu de alta dar costa si transportul aproape 20 de lei si n-am facut nimic. 

     Si exemple de preturi mari sunt destule: Samsung S4 mini Black edition 1300 fata de 1085 Sigmanet, un aspirator Samsung fara sac SC4590 e deja redus asa cum spuneam sa ajunga la preturile celorlalte magazine - 280 lei redus la domo, cand pe la sigmanet si mediadot 280 e pretul normal. Ma rog, in cazul asta avantaj domo cu transport gratuit. Nu vreau sa fiu nedrept, uneori Domo au niste reduceri super, acum cativa ani mi-am luat televizorul LG de la ei. Insa de multe ori vin cu preturi din astea balonate si cand fac reducerea e vax albina. 
 • Yamasha
  Comment from: Yamasha
  08/27/14 @ 10:47:16 am

  Si crezi ca de BF chiar vor fi reduceri?! :P

 • alexander
  Comment from: alexander
  08/27/14 @ 11:25:15 am

  Eu am prins reducere de Black Friday la o camera foto DSLR acum cativa ani, deci sunt convins ca la unele produse se fac reduceri pe bune. Din pacate eMag-ul, artizanul circului de black friday are cam multe produse mai scumpe decat alte magazine online.

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)