Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Doamne, mare ti-e gradina ta ezoterica

     Acum ceva zile am citit una de mi-a stat mintea-n loc. Stiti povestea cu cosurile Nicoletei Luciu. Ei bine Mihai Onila are raspunsul - un semnal de alarma energetic de la unul din tripletii Nicoletei, Kevin.

     "El intelege ce inseamna evolutia spirituala si asta ii cere si ei. Pamantul si-a schimbat vibratia. Ei vor ca si parintii lor sa vina in lumina.  Toti trebuie sa ne upgradam pentru copiii nostri" Onila a incercat sa ii explice ca micutul Kevin vrea ca mamica lui sa evolueze spiritual si sa ajunga la nivelul la care se afla el. "Aceasta este dorinta lui de a fi ridicat prin lumina. Nicoleta poate face cursuri", a precizat el."Ce ai avut tu nu a fost un virus, ci o disfunctie transmisa energetic" (sursa)

     Cine-i Mihai Onila? Fost cantacios in trupa Axxa. Ala de s-a pozat cu cucul la vedere pe un site de escorte dupa care a spus ca nu si-a pus el poza acolo. Era considerat cica unul din barbatii fatali doar ca...acum arata mai mult decat sinistru. Ei bine acest personaj sinistru a "luat-o pe calea energiei şi a legăturilor karmice". A facut niscaiva cursuri in sensul asta si inteleg ca-si exerseaza nou descoperita chemare prin cluburi pe care incearca sa le curete de energia negativa. 

     Domnu' Onila daca tot le-aveti domle cu psihopupu astea, nu vreti sa va vindecati energetic si de osanza? Nu de alta dar inteleg ca si asta tot un dezechilibru energetic ar fi. Da el e filotim ma, ii ajuta pe altii, ce stiti voi? Dupa ce-a ametit-o de cap pe Nicoleta a trecut la Tonciu care e si ea atacata energetic cu cosuri. Evident toate povestile astea s-au spus in direct pe la tot felul de emisiuni mondene, doar nu era nea Onila sa piarda ocazia sa-si faca publice pasiunile. 

     Auzind tot felul de psihopupu d-astia rasariti peste noapte parca incep sa-l apreciez mai mult pe Oreste desi debiteaza si ala niste platitudini psiho energetice de-ti vine sa te-nchini. O fi zis Malraux ca "secolul 21 va fi mistic sau nu va fi deloc" da' nu cred ca se gandea la astia. 

No feedback yet
Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)