Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Diaconescu la gunoi !

     Am ramas aproape stupefiat seara trecuta vazandu-l pe Tolea cu un tomberon in care chipurile incerca sa il arunce pe Diaconescu in direct ( inmormantat si in reluare ). Stirea cu imaginile de circ au fost preluate de majoritatea televiziunilor si evident ca toti au fost luati prin surprindere tocmai cand probabil se gandeau ca nimic din tembelismele prezentate la OTV nu ii mai poate surprinde.

     Scranteala a pornit de la spanzurarea Dianei Malos, printre picaturi Magda Ciumac a inceput sa se bage in seama, a aparut in studiou, intra in direct si vorbea vrute si nevrute, practic a facut orice a putut sa ajunga iar in atentia telespectatorilor ( ca simtul masurii nu il are sigur ). Aseara titlu mare ( evident senzational ) A disparut Magda Ciumac sau ceva de genu'. Diaconescu trimite un reporter acasa la Magda, il suna si pe Tolea, aduce pompierii daca nu ma insel, cert este ca l-a calcat pe bataturi pe Tolea care nu si-a dat acordul pentru patrunderea in apartament.

     Si de aici nu a lipsit mult pana domnu Tolea s-a prezentat in studiou cu un ditamai tomberonul. Ca a fost o chestie regizata sau nu, circul e din ce in ce mai hilar si pare sa atraga din ce in ce mai multi spectatori. OTV-ul ramane un mare fenomen, si atrage in mrejele acestui miraj din ce in ce mai multa audienta. Macar avem cu ce sa ne amuzam ;) chiar daca unii considera ca e de aruncat la gunoi.

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)