Despre rusinici (leapsa de la Ionut)

    Ionut a preluat o leapsa de la Laur despre rusinici a.k.a. viciile noastre de toate zilele pe care uneori nu le recunoastem nici cu politia sau cele care se vad si cu ochiul liber. Si cum lumea se plangea in comentarii ca n-are nimeni curajul sa le zica pe bune uite incerc eu. Cei mai pudici sa sara peste prima. :p

     1. Imi place sa ma uit la pornaciuni si ....ma rog, hai sa nu fim chiar asa de directi. Dimineata cand ma scol fac ...insa o derogare de la regula. Nu-s chiar atat de obsedat. Sau mai stii...

     2. Imi trag mucii in loc sa-i suflu. Si acum fara mistouri si apropouri legate de lene, am inteles ca se pot intampla niste chestii cam naspa daca te fortezi sa sufli nasul. 

     3. Ma scobesc in nas, pe nas si pe langa nas cand ma apuca plictiseala. Nu fac bilute si doamne fereste sa le mai si mananc dar imi curat ori cojile din nas ori punctele negre de pe el. Daca cineva se uita totusi la mine, mai mult evictez punctele negre, uneori ma trezesc frecandu-mi nasul din reflex.

      4. As dormi toata ziua. Mi-e o leneeee de o doare si pe ea. Daca nu dorm atunci sigur casc. 

     5. Spun verde omului in fata tot ce nu-mi convine. S-o ia dracu de masca sociala, m-am saturat de mojiciile si imbecilitatile tuturor. Daca nu merita respect nu cred in faza cu "trebuie sa ma respect pe mine". 

     6. Imi place mancarea, asta e un viciu clasic cu care ma lupt de ....mult. Mananc de draci, mananc de pofta, mananc de mananc, si apoi ma plang ca-s dolofanoi , mda. Shame on me. 

     7. Imi place sa ma ciondanesc cand am dreptate, sau chiar si cand am dreptate doar partial. Chestia cu "cel mai destept cedeaza" nu functioneaza la mine. Daca n-ai treaba acasa, pun-te cu mine.

     8. Sunt antisocial si retras. Ideea mea de distractie n-o reprezinta o discoteca sau un bar iar o petrecere n-o vad cu manele. De fapt n-as iesi cu prietenii nici macar la o serata mai pretentioasa, pur si simplu nu imi place sa socializez in felul asta. 

     9. Am inceput sa injur pe strada cand nu-mi convine ceva, de obicei pe unii care si-au lasat claxonul acasa. Si evident ca ala din masina nu ma aude dar ma aud altii. De asta trebuie sa ma las urgent.

     10. Imi place atat de mult sa stau la calculator incat de cele mai multe ori adorm cu el deschis pentru ca....nu ma indur sa-l inchid. La 3 noaptea daca ma trezesc putin mai dau un refresh sa vad ce mailuri am mai primit...samd.

     Deocamdata asta e tot ce mi-a trecut prin minte, mai am eu si altele dar mai minore. Oricine doreste sa preia leapsa e binevenit. Iar legat de ce-am scris eu, nu sunt chiar asa de oink oink, doar pare :oops: