Despre morti....numai de rau

     Nu mi-am putut imagina ca voi citi atatea comentarii rautacioase la adresa lui Amy Winehouse si a mortii ei atat pe siturile din strainatate cat mai ales in romanica. Daca CBS si celelalte situri straine s-au abtinut de la un verdict, cretinoizii de la newz.ro nu s-au sfiit sa titreze "prea multe droguri si alcool". Asa se intampla cu ziaristii carora li se mucegaieste curul si creierul pe scaun iar neuronii nu le mai functioneaza corect, nu ca le-ar fi functionat vreodata. Media din strainatate nu a facut nici macar vreo referire la posibilitatea unei supradoze asa cum s-a facut in multe alte cazuri.

     Pe yahoo answers curgea o pleiada de "nu dau doi bani" si de-alde "cum sa te surprinda moartea ei?" de mi-a facut sila. Pe twitterele romanasilor e si mai mare jale. Se fac bancuri macabre si gretoase cu Amy care nu fac nici o cinste autorilor de altfel inteligenti si cu articole bune pe bloguri.

     Anghel Adrian ( adispune.com ) a fost si mai rautacios postand pe twitter "Sa ne intelegem, niciodata n-am respectat-o pe Amy Winehouse din toate punctele de vedere. Nu exista nimic feminin in ea.."Nu m-am asteptat sa citesc asa ceva scris de Adi. Sa stii Adi, ca nu ti-a cerut nimeni sa vezi ceva feminin in ea ci doar sa ai ceva ureche muzicala. Atunci cand e vorba de o voce ca a lui Amy, nu se mai poate invoca treaba cu gusturile. Putem aprecia daca ne place sau nu muzica pe care o canta dar vocea lui Amy este incontestabila in categoria pop-soul jazz. 

     Paul Mateescu sintetizeaza insa cel mai bine toata uratenia asta sufleteasca de care dam dovada in mod gratuit intr-un post pe twitDeck pentru care ii multumesc:

 

Paul Mateescu 

Paul Mateescu

citesc comentarii de românezi la moartea lui Amy Winehouse și mi se face silă. da, avea nevoie clar de psiholog și dezintoxicări, dar nu poți să îți bați joc de un om, oricine ar fi, la câteva zeci de ore după ce a murit. sau creștinismul la noi înseamnă doar o rugăciune recitată seara din vârful buzelor, cruci făcute în goana autobuzului și lumânări aprinse la ocazii morbide?

 

 

 • 3 stars
  Chestii.info
  Comment from: Chestii.info
  07/24/11 @ 11:20:12 am

  Astia cu ziarele lor ar face orice pentru cateva vizite in plus. Nu ma mir, oricum, orice, orice ar fi facut cat a trait, eu spun ca nu merita sa fie vorbit de rau dupa ce s-a dus.

 • 5 stars
  DonPaolo
  Comment from: DonPaolo
  07/24/11 @ 01:27:41 pm

  Da,am vazut pe multe bloguri despre aceasta "cantareata" ca e asa ca e asa.. Eu unul numai acum am auzit de ea.. Nu am nimic de zis,nici de bine nici de rau. Dumnezeu sa o ierte.

 • 4 stars
  Ana
  Comment from: Ana
  07/25/11 @ 10:48:29 am

  Pe mine nu pot spune ca m-a socat vestea mortii ei,era cam de asteptat.

 • Harta Bucuresti
  Comment from: Harta Bucuresti
  07/25/11 @ 03:15:12 pm

  De cand s-au anulat concertele si s-a facut rau de ras pe scena, m-am tot gandit ca nu o vad prea bine. Dar nu e singura care a patit asta, care a fost doborata de celebritate si de avantajele ei... Dar de aici pana a-ti permite sa iti bati joc, mai ales de o artista cu adevarat talentata, nu fufele de le avem noi pe scena, e cale tare lunga...

 • Sorin
  Comment from: Sorin
  07/25/11 @ 06:02:20 pm

  Pana la urma urmei a fost un om ca noi toti doar ca si-a trait viata din plin...daca stau sa ma gandesc bine dusa la extrem mai degraba

 • 5 stars
  nanmarius
  Comment from: nanmarius
  07/27/11 @ 09:55:03 am

  Pacat de ea ca era tanara, dar uneori banii si anturajul te strica din pacate.

 • Mami
  Comment from: Mami
  07/27/11 @ 10:12:44 am

  Acum am auzit de aceasta cantareata nu stiam de ea mai nimic, de fapt cu o seara in urma ma uitasem la un clip la TV cu prietenii mei si ei mi-au spus ca nu a putut sa sustina un concert pentru ca era bauta, am spus ca pacat pentru ca are o voce frumoasa. Si totusi in presa se spune ca a fost o supradoza, managerul ei spunea ca cheltuie 1000E pe zi sau saptamana pe droguri, asta este o realitate nu rautate, trebuie sa invatam sa avem modele care reprezinta alori autentice

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)