Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
De ce ti-e frica nu scapi!

     Nu am priceput nici pana in ziua de azi care e motivul principal pentru care un baiat/barbat ar purta roz. De fapt ma depasesc motivele pentru care il poarta fetele care trec de varsta biberonului. Dar asta e alta problema. Revenind la machomenii autoproclamati, eu cred ca pot exista doar cateva motive pentru care poarta asemenea culori, ultimul pare totusi cel mai putin plauzibil:

* faptul ca s-a lansat ca o moda, si evident snobismul e in floare

* faptul ca incearca sa fie chipurile pe placul fetelor care sunt intr-adevar enamorate de rozul asta

* ca le place culoarea si acu daca e trend se simt si ei usurati ca o pot purta

     Mizez pe un procent de 70% din primul motiv combinat cu 30% din al doilea. Partea proasta e ca majoritatea tipelor nu dau doi bani pe tricou' matale roz. Au si ele! Bine, cand n-a mai fost suficient sa fie doar roz au aparut cele cu gulere, cu paiete, cu inscrisuri infecte samd.

     Astazi insa mi s-a confirmat faptul ca de ce m-am temut nu am scapat. S-a introdus in moda barbateasca si mov-ul. Deocamdata sub forma lui mai plapanda, de lila, evident foarte apropiata de roz. ( Scriu acest articol cu o punga de avion in apropiere ). Un maaare machomen tembelizat a aparut ieri fix imbracat in lila. Nu doar camasa lui era lila, dar si cravata, in ACEEASI nuanta de lila, si culmea - lucioase ca matasea. THE HORROOOOOR! ( E vorba de Mircea Badea )

     Culorile astea purtate de un baiat sunt de un asa prost gust incat imi permit sa ma opresc aici spunand doar: Nu te mai da cocos in roz si in lila! Ori te futi in el de trend, ori stai in banca ta!!!

 • 5 stars
  alex
  Comment from: alex
  06/15/09 @ 08:18:36 pm

  Nu ai precizat unde l-ai vazut. Daca l-ai vazut pe strada ar fi o problema ptr el, daca era la emisiunea e altceva ...are stilist si ce ii da stilistul cu aia se imbraca.

 • alexander
  Comment from: alexander
  06/16/09 @ 04:37:00 am

  Vai in ce hal am putut sa scriu aseara "ma depaseste motivele.." :)))) Am corectat @Alex - la emisiune era, bineinteles, dar parca era El Badea, cum sa se ia el dupa stilist? Ma gandeam ca i-ar fi futut un spagat in ochi ;))

 • irina
  Comment from: irina
  06/16/09 @ 08:48:17 am

  Daca esti atent la sfarsitul emisiunii este precizat faptul ca vestimentatia este oferita de casa Gherasos, asadar ciocu` mic cand e vorba de Mircea.

 • fLn
  Comment from: fLn
  06/16/09 @ 11:38:20 am

  La urma urmei si rozul e culoare si nu conteaza cine`l poarta

 • Serginho
  Comment from: Serginho
  06/16/09 @ 12:33:58 pm

  Mah nu stiu ce sa zic... ai dreptate... dar cand a venit un numar mare de fete sa imi zica ca arat bine in roz (chiar daca nu aveam pe mine si nici in casa) parca ai incerca si tu sa vezi cum iti sta... eu fiind mai creol parca imi sta bine... cat despre mov! yecs! P.S: NU AM NICI ROZ NICI MOV! :))

 • alexander
  Comment from: alexander
  06/16/09 @ 02:43:53 pm

  Pai inseamna ca de fapt baietii se iau dupa nebune. Daca esti creol iti sta bine in galben pal nu in roz, alb, bla bla, ah the humanity :)))) Careva sa omoare creaturile, pardon creatorii astia de moda!

 • Daniel
  Comment from: Daniel
  06/16/09 @ 05:44:51 pm

  E simplu pana la urma... gusturile nu se discuta. Cat despre culoarea pe care fiecare dintre noi o alege pentru vestimentatia sa, pe langa dorinta de a fi in trend, cred ca in cea mai mare masura aceasta depinde de caracterul fiecaruia.

 • alexander
  Comment from: alexander
  06/16/09 @ 09:18:03 pm

  Ai ma si cum naiba de acum vreo 5 ani cand nu se gaseau efectiv tricouri barbatesti roz sau mov, daca ai fi intrebat orice baiat de ar purta asa ceva s-ar fi strambat ? Inseamna ca majoritatea ar purta si un cacat numai sa fie in trend?

 • Bobi
  Comment from: Bobi
  06/17/09 @ 06:54:42 am

  pt că sunt nişte făgheţi (varianta engleză ti-o dai seama singur)teribilişti, cu aer de supremaţie care nu au vocabularul pornind de la "de puta madre" şi terminându-se cu "Guţă"

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)