Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
De cand e caricatura o datorie?

     Un atentat infiorator. Regretabil, socant, ar spune multi pe drept cuvant la adresa libertatii presei. 

      Si totusi acei jurnalisti au murit pentru niste caricaturi. Eu nu i-as spune presa. I-as spune cancan, mistocareala. Inteleg ca publicatia in cauza a luat la misto toate religiile in mod egal. Lucru care pare-mi-se nu se intampla la noi. Nu stiu sa avem publicatii in care caricaturile sa se refere la altcineva decat la noi, la politicienii nostri, obiceiurile sau vipurile noastre. Insa francezii sunt mai cu mot. Nu demult s-au luat si de noi cu acel pamflet jenant desfasurat live la o televiziune franceza. 

     Cel care conducea publicatia avea garda de corp. Care a murit in atentat. Se stia ca au calcat pe bec si se stia c-au primit amenintari. Si totusi se spune ca ei au continuat sa-si faca datoria in ciuda amenintarilor. 

     Datoria? De ce ar fi datoria cuiva sa faca o caricatura cu Mahomed? Sau orice fel de caricatura. De ce naiba sa mori pentru libertatea ...de a face caricaturi? 

     Iertati-ma jurnalistii care stau in fund si deseneaza....pardon. Jurnalisti sunt cei care s-au dus acolo in focul armelor si-au transmis au facut corespondenta de razboi, cei care si-au riscat viata fiind decapitati. Aia au murit justificat pentru libertatea presei. 

     Datoria de-a face mistocareala grafica? 

     Sa ma ierte cei care poate considera acest articol o opinie extrema si o judecata de valoare nemeritata. Nu asta era intentia, insa cam asta ma intrebam eu analizand faptele. De ce sa insisti riscand sa mori pentru niste desene? Ca evident nu poti intreba niste oameni fara ratiune cum sa omori niste oameni pentru niste desene, aia nu judeca, aveam insa pretentii mai mari de la unii care judeca. 

No feedback yet
Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)