Daca esti nesuferita, stai acasa!

      Acest articol este dedicat colegei mele care sufera de mania de a-i agasa pe ceilalti. De asemenea e dedicat si celorlalte vanzatoare cu atitudine acra sau de inmormantare care iti taie tot cheful sa le mai vezi fata in fata si incepi sa le eviti turele.

     'Mneaei tine maaarea contabilitate primara (traducerea fiind frecat foile, pentru ca treaba importanta o face tot contabila, apropo, cred ca nici nu stii diferenta intre un cont de activ si unul de pasiv ) Prin urmare nu vrea sa imi "faca si treaba mea" Treaba mea e sa inregistrez intr-un fisier incasarile pe PayPoint si sa ii trimit foile de depunere si raportul de tranzactii. Oricum NU are incredere in ce ii scriu eu pe foaie si aduna din nou bonurile pentru a vedea suma incasata, si atunci pentru ce ma freaca pe mine la cap?

1. pentru ca vrea sa ii trimit o data cu raportul de tranzactii, scris pe o foicica si sumele incasate in ziua aia, ce mai e de depus, samd, foaie pe care o arunca! De fapt ideea asta i-a venit dupa abia o luna, naiba stie ce idee ii mai vine maine!

2. pentru ca NU vrea sa ii trimit fisierul in care inregistrez eu ( si in care are viziunea de ansamblu ) deoarece ii ia din timpul in care isi verifica mailul sa vada ce cacaturi mai scrie alde Elle si femeia de azi maine si poimaine. Sau poate o intrerup din frecatul hartiilor de la celelalte 2 firme!

3. pentru ca era ieri prea liniste pe la ea la birou si nu stia cum sa ma enerveze pe mine. De cand m-am mutat la al doilea magazin nu mai are cu cine se certa ( daca nu are cu cine, probabil ca innebuneste )

4. pentru ca de-a dracu' ce e, mi-a spus verde in fata (pe mess) ca ea nu citeste nici un mail! Ei lasa ca o sa citesti, stai linistita! Cum citesti ce trimit direct cei de la PayPoint, o sa citesti si ce-ti trimit eu.

     Concluzia unei femei la peste 45 de ani: EI LAS CA VORBESC CU SEFU! (carpele, papusile si acasa!)

     In concluzie, daca esti afurisita, stai acasa! Nu meriti sa lucrezi cu publicul. Utasi ca una din clientele de net mi-a marturisit ca ii vine sa te muste de nas??? Clientii ii ignori "lasa-i sa se uite sa aleaga ce vor, ce stau eu dupa ei? fiecare cu preferintele lui" Bullshit! Unii cauta si nu stiu ce cauta, trebuie sa le explici, de ce e mai bun mousul X sau webcamul Y. Habar nu ai! Cand venea lumea sa plateasca netul , nu care cumva sa zambesti mai des. Zambeai cu toate tatele care barfeau despre toate prostiile. Daca nu tii minte cum te rasteai la colegii care se ocupau de retea pentru ca indrazneau sa iti dea telefon cand aveai enorma gloata de 3 abonati!!! care venisera sa plateasca facturile, iti amintesc eu, si mama, ca era printre cei 3.

     Valabil si pentru restul de vanzatoare carora le ninge si le ploua. Vedeti-va de treaba pe acasa si nu va rastiti la clienti din orice. Chiar daca ti-e rau, da impresia ca ti-e rau, nu ca ti-e greata de ceea ce faci. 

p.s. Acest articol nu da nume, nu da locatii, si nu dezvaluie numele firmei, in consecinta nu exista nici o obligatie de a da dreptul la replica.