Dac-ar fi sa te ucid....

.....as face-o cu un stavrid!

     Crap productions sau cum s-o mai numi a scos un scurt metraj numit The horribly slow murderer with the extremely inefficient weapon. O crima care dureaza ani de zile, comisa cu o ...lingura. In fine, scurt metrajul e o idiotenie crasa. Se pare ca productia a creat furori dar nu la fel de mari ca tampenia lui Mungiu despre care lumea nu mai conteneste sa vorbeasca. Criticii o considera o productie nemaipomenita si mai nou e pe locul pe locul 14 în topul celor mai bune 100 de filme ale deceniului, realizat de publicaţia britanică Times., devansand niste filme, in opinia mea, cu adevarat valoroase. Ai mai da-o dracu, asta e de filmul deceniului?

     In concluzie, regizorii incep sa se plictiseasca. Atat de tare incat scot niste ineptii mai mult sau mai putin greu de digerat. Nu sunt chiar una din persoanele care considera Matrix o mare capodopera cinematografica si desconsidera productii all time valuable, dar Mungiu asta a avut pur si simplu noroc de critici care sunt la fel de plictisiti si par sa se afle intr-o continua goana dupa neobisnuit. 

     Ar mai fi si problema snobismului, dar pe asta o las la aprecierea voastra. Dupa parerea mea, daca o mana de oameni ciudati n-ar fi premiat filmul lui Mungiu la Cannes, va asigur ca nu se uita nimeni la el. Mai multa audienta reala a avut "Poveste de cartier", acel asa zis music-hall cu manelisti.

 • 3 stars
  Dexter
  Comment from: Dexter
  11/15/09 @ 09:14:34 am

  lool... da chiar ca ..... oameni nu mai stiu ce sunt cu ei... nu mai gasesc nimic nou nimic interensat

 • skykery
  Comment from: skykery
  11/15/09 @ 10:10:46 am

  Si inca ma mai mir cu vin asemenea idei ....

 • 3 stars
  yoz
  Comment from: yoz
  11/15/09 @ 01:15:54 pm

  Ideea lui Richard Gale mi se pare foarte interesanta. 4,3,2 e o capodopera si pentru mine.

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)