Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Cum procedezi cu nesimtitii

     Unii oameni sunt pur si simplu needucati si prosti. Sunt constienti ca deranjeaza, ca altfel n-ar mai face-o, chiar si fara educatie, dar mai sunt si nesimtiti pe deasupra asa ca ii doare fix in fund de ceilalti. Trebuie sa incepem sa ne implicam si sa le-o spunem verde in fata ca sunt nesimtiti, ca deranjeaza si ca ar fi bine sa se controleze.

     Mergeam linistit pe strada si in spatele meu doua fufe, ca nu pot sa le numesc altfel, tiganci din cate banuiesc dar, evident, nu din astea cu fusta, si care vorbeau tare si radeau de mama focului. Desi era foarte frig si vantul batea cu putere, nu parea sa le intereseze prea mult si deja incepusera sa depaseaza nivelul admis de decibeli. Fiindca toata tagma de pitipoance de generala si liceu fac aproape la fel cand merg in grup pe strada, mi-am zis ca sunt doar agitate si le-am lasat in plata lor.

     La un moment dat insa, au tipat foarte tare insotit de rasete puternice ca sa goneasca o pisica ce se nimerise si ea pe trotuar. Cum erau si foarte aproape in spatele meu, m-am intors si le-am intrebat de la obraz daca sunt sanatoase la cap. Probabil ca le-a intrat pe o ureche si le-a iesit pe alta faptul ca le-am spus ca sunt nesimtite, ca deranjeaza si ca nu se tipa in halul asta pe strada, dar cert e ca, dupa cateva replici taioase cu mine, din care au iesit cam sifonate, s-au mai linistit.

     Ideea e ca acesti oameni trebuiesc admonestati de fiecare data cand e posibil si in asa fel incat sa priceapa macar ca lumea nu mai este dispusa sa le tolereze magariile. 

     Credeti ca adultii sunt mai rasariti? Un moscalete la vreo 60 de ani sa zic, se opreste la semafor si scuipa...va inchipuiti cum, de mi s-a intors stomacul pe dos. I-am aruncat o privire urata incercand sa-l fac sa inteleaga ca e scarbos ce a facut. Credeti ca l-a interesat? NU! A mai scuipat  de vreo trei ori in timp ce trecea strada si cum nu aveam de gand sa creez discutii pe trecerea de pietoni, am lasat-o balta. Rau am facut dar era locul nepotrivit. 

     Atunci cand putem trebuie insa sa luam atitudine. Asta daca nu suntem la fel de nesimtiti sau nu ne intereseaza deloc lumea in care traim. Stiti de fapt ce meritau pupezele care imi urlasera in spate? Sa fi fost cineva mai cu tupeu in locul meu, sa se intoarca brusc si sa le rada cate un dos de palma amandurora sa nu le mai trebuiasca prea curand. Credeti ca exagerez? As vrea eu!

 • Pavel
  Comment from: Pavel
  03/13/10 @ 01:55:29 am

  Eram in tramvai, vorbeau 2. La inceput nu le-am dat atentie, ca mai apoi practic sa ma enerveze. Se uitau la 1 din celalalt capat a tramvaiului si ziceau ca e fardat, ca e muiere, isi bagau isi scoteau, toate adresate omului. Apoi au inceput cu injuraturi la adresa unui coleg de camera. Toate astea in tramvai la 7 juma cand e cel mai aglomerat si numai de idioteniile unor prosti nu ai chef. Si li s-a mai atras si atentia. Dar prostii, tot prosti raman.

 • oaca
  Comment from: oaca
  03/14/10 @ 08:51:23 am

  un nesimtit, s-au e poate prea putin spus,a oprit masina pe dreapta, aproape de o statie de autobuz si culmea ce crezi ca a facut, nu i-a pasat de oamenii din statie care l-au vazut,a scos chestia, si-a facut treaba si a plecat mai departe;urit lucru.

 • Raluca Mateas
  Comment from: Raluca Mateas
  03/15/10 @ 07:24:36 am

  De acord cu tine ca ar trebui sub mai multe aspecte luata atitudine si nu doar constientizat..e ok vedem, ne plangem, dar hai sa si facem ceva in sensul asta...ca nimic nu se rezolva de la sine..:)

 • 5 stars
  Zoly
  Comment from: Zoly
  03/15/10 @ 09:55:49 am

  Traim in Romania si gasesti prosti/proaste la tot pasul

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)