Cum NU se deszapezeste in Braila

     In Braila ninsoarea si viscolul s-a terminat de joi. Nu, nu joia care a trecut acum, cealalta, desigur. Au picat in tot orasul tone de nameti de care autoritatilor li s-a cam falfait. Cred ca un utilaj micut a intrat cam pe toate strazile principale impingand zapada in dreapta si-n stanga facand loc masinilor si cam atat. Pe strazile foarte mari au facut cam acelasi lucru, noroc ca-s late si nu s-au chinuit prea mult saracutii. 

     De joi pana luni 3 februarie nu s-a intamplat mai nimic. La ora 12 am plecat la cumparaturi, descurcandu-ma cu greu printre nametii care acoperau masini, trotuare, toata lumea mergea prin mijlocul strazii, evitand temporar masinile. Ceea ce vedeti intr-una din poze cu potecuta pe care abia merge o singura persoana e cam tot ce-au putut unii care se cred barbati pe la noi prin bloc. A, da, si care mai au si masini si lopeti. Eu recunosc frate, sunt ca o mamaliga si n-am nici lopata. Daca dau juma' de ora la zapada risc sa nu ma mai ridic din pat trei zile. Altii insa...la gratare inainte, la zapezi inapoi. Unul din ei are o masina parcata in spatele blocului pe care a deszapezit-o ...sotia. 

     Luni 3februarie era ora 12 si ceva cand am iesit pe strada. Doua utilaje mai mici au intrat pe strada noastra, au mers pana la intersectiile unde tronau muntii de zapada si...i-au impins ici colo cu cuvele si-apoi au plecat. Au pontat benzina, au pontat ore, au pontat traseu, deci se zice c-au muncit. 

     Miercuri 5, din nou la cumparaturi, situatia aproape la fel. O da, nametii aia au vreo 3 4 metri, unul din muntii aia depasea un chiosc. Vineri 7 cam aceeasi poveste, pe o strada principala cu scoala i-a durut pe toti in pix. Strada mai circulata insa fusese mult mai bine curatata iar de restul s-au ocupat...rotile automobilelor si cresterea temperaturii. Utilaje erau, am trecut strada asta mare inspre supermarket. Utilajele curatau intrarea in cimitir. Logic, mortii-s baza, doar voteaza si pe la alegeri, astia vii sa-si cumpere skiuri. 

     Si uite asa autoritatile s-au descurcat cel mai bine cu...Dumnezeu. Ca probabil lui i s-au rugat. Da doamne caldura sa se topeasca. 

     Pentru poze dati click pe pagina 2.

Pages: 1·

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @